◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Cristina Neagu a dat lovitura după „golul de aur” marcat cu Team Esbjerg! Starul lui CSM București a semnat cu un puternic sponsor

Cristina Neagu a marcat golul victoriei pentru CSM București în meciul cu Team Esbjerg, scor 30-29 din etapa a doua din Liga Campionilor la handbal feminin. Sportiva a dat lovitura și la doar o zi distanță a semnat cu BRD.

De patru ori desemnată cea mai bună jucătoare a anului, Cristina Neagu a devenit ambasadorul băncii mai sus menționate și va reprezenta BRD în proiectele de responsabilitate socială și de comunicare instituțională.

De altfel, sponsorul Cristinei Neagu este și partenerul oficial al Federației Române de Handbal de șase ani.

„Mă bucur să reprezint BRD, un suporter constant al sportului, și în special al handbalului românesc, o companie care, ca și mine, crede că viitorul este pe atât de plin de reușite pe cât de mult efort pui în fiecare pas, că nimic nu vine fără muncă asiduă și fără oamenii de lângă tine, cei care cred în tine în orice împrejurări, și care, prin încrederea lor, te împing înainte, în fiecare zi, ajutându-te să-ți atingi potențialul maxim.

Sunt recunoscătoare pentru dragostea pe care mi-o transmite publicul și sper, împreună cu BRD, să dau înapoi măcar o parte din energia pe care o primesc, susținând proiectele băncii care construiesc viitorul pentru noua generație”, a spus Cristina Neagu.

„Avem toată admirația pentru ce a făcut”„Cristina este un extraordinar ambasador al României. Am avut plăcerea să o cunosc pe Cristina și sunt impresionat de puterea ei de muncă, de perseverența și seriozitatea ei. Sunt câteva dintre multele valori comune, pe care atât eu personal, cât și echipa mea, le împărtășim. Avem toată admirația pentru tot ce a reușit să facă, trecând peste toate adversitățile și momentele dificile, și suntem mândri că îi suntem alături, contribuind la viitorul acestui sport atât de frumos și de iubit în România. Sperăm că prezența și imaginea ei îi vor inspira atât pe colegii mei din bancă, cât și pe toți cei care vor să construiască viitorul făcând performanță și inovând, în sport sau în societate” – François Bloch, CEO, BRD.

 

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *