default-logo

UZPR, trofeu la Gala Premiilor Radar de Media 2022 – „Pentru promovarea creației jurnalistice și consacrarea profesiei de ziarist”

La împlinirea a 14 ani de existență a publicației și un deceniu de decernare a Premiilor sale anuale, Radar de Media a organizat din nou o ediție spectaculoasă a Galei prin care punctează producțiile și entitățile media reprezentative din România.
Peste 500.000 de cititori și-au exprimat voturile în virtutea cărora Radar de Media a acordat Premiile anuale, ediția 2022. Au fost premiate 17 categorii decise prin votul publicului și alte două categorii de premii speciale, acordate de Comisia de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței, comisie condusă de Claudiu Dumitrache, președinte.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a primit un Premiu special pentru susținerea constantă acordată jurnalismului, pentru promovarea creației jurnalistice și consacrarea profesiei de ziarist, precum și pentru apărarea drepturilor și libertății profesionale ale ziariștilor și libertății presei. Distincția, din sticlă și marmură, a fost primită de președintele UZPR, Sorin Stanciu, care i-a îndemnat pe jurnaliștii prezenți să se alăture celei mai mari organizații de breaslă din România, UZPR, care numără astăzi peste 4.000 de membri.
De asemenea, în cadrul Galei Radar de Media au primit premii programe apreciate de public, ca „Morning Zu, „Survivor Romania”, „România, te iubesc”, „Acasă la Măruță”, Jurnalul de seară Digi 24, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, împreună cu instituții și publicații prestigioase, ca Radio România, Radio 3Net „Florian Pittiș”, revista „Actualitatea muzicală”, Wall Street.ro și multe alte entități media.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*