◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Cristina Neagu, la superlativ! A fost desemnată din nou cea mai bună handbalistă din lume

Cristina Neagu, MVP-ul meciului câștigat de România cu Senegal la Campionatul Mondial de Handbaltransmis în direct de Digi Sport, a primit astăzi o nouă distincție.

În pauza meciului Japonia – Congo, românca a primit din partea Federației Internaționale de Handbal (IHF) trofeul care răsplătește cea mai bună jucătoare a lumii în 2018. Cristina Neagu a fost desemnată handbalista anului 2018 încă din martie, acum fiind premiată oficial de către forul internațional. Pe lângă trofeu, jucătoarea noastră a încasat și un premiu de zece mii de euro.

Cristina Neagu, pentru a patra oară cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu, care a ajuns la 800 de goluri marcate pentru România, a fost numită handbalista anului în lume în alte rânduri: 2010, 2015 și 2016.

Jucătoarea de 31 de ani a condus reprezentativa noastră în semifinalele Campionatului European din 2018, pentru a treia oară în istorie și pentru prima dată din 2010 încoace.

Neagu evoluează la CSM București din 2017, când s-a întors în țară după o experiență la Buducnost. Înainte de a juca în Muntenegru, a evoluat pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *