◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Simona Halep face un gest minunat

Simona Halep a făcut un gest minunat pentru cea mai bună tenismenă paralimpică a României.
Sportiva noastră a decis sa o sustine financiar pe Cristina Deac, o cea mai buna tenismena în scaun cu rotile din România.
Simona îi va îndeplini visul Cristinei de a participa la un turneu de Grand Slam destinat persoanelor cu scaun in rotile și îi va suporta toate costurile.
„Aș vrea să o cunosc pe Simona. Îmi place cum joacă și îmi place că este puțin retrasă. Mi-ar plăcea sa simt adrenalina de la un Grand Slam”, a spus Cristina Deac pentru Antena 1.
De asemenea, Horia Tecau i-a dăruit Cristinei o rachetă de tenis.
Cristina Deac are 33 de ani, este din Deva, iar la 18 ani a ajuns în scaun cu rotile după o operație nereușită la coloană.

După șase luni de izolare, ea a descoperit tenisul si a devenit cea mai buna jucatoare in scaun cu rotile din România.

„Credeam ca la-nceput nu o să mai fiu în viață. Apoi am început ca un fel de antrenament, miscare, dar incet, încet a început să-mi placă”, a explicat Cristina.

 

m. ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *