default-logo

„Argeşul” – un ziar de cursă lungă!

La Piteşti, joi, 19 decembrie, cotidianul „Argeşul” aniversează 30 de ani de activitate în spaţiul de libertate şi democraţie creat de revoluţia din 1989. Cu acelaşi prilej vor fi decernate „Premiile de Excelenţă”, menite să susţină şi să promoveze valoarea în toate domeniile vieţii social-economice şi politice argeşene.
Iată, aşa cum o probează activitatea din aceste trei decenii, ziarul argeşean, apărut în serie nouă pe 23 decembrie, se dovedeşte a fi de cursă lungă. Nu ştiu cât vânt bun din pupa a avut, dar cu siguranţă a avut şi are o echipă meritorie, un căpitan pe măsură, directorul Mihai Golescu, în fine, câteva iniţiative care s-au impus pe plan naţional.
Alături de „Premiile de Excelenţă” şi de concursul „Femina”, ajunse la a 22-a ediţie, ziarul editează un supliment cultural-artistic, „Săgetătorul”, un „Catalog al firmelor şi instituţiilor din Argeş”, înregistrat la OSIM, o monografie la zi a comunelor din judeţ, aceasta din urmă sub egida Uniunii Ziariştilor Profesionişti care şi-a aniversat „Centenarul”.
La ceas aniversar, îi dorim vânt bun din pupa!

Doru Dinu Glăvan
preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.