default-logo

Invitație la ACADEMIA UNESCO  TINERELOR FEMEI – Mass media ca instrument de întărire a rolului femeilor

Comisia Nationala a României pentru UNESCO vă invită la lansarea oficială a proiectului„UNESCO’S ACADEMY OF YOUNG WOMEN –Mass-Media as a tool for women’s empowerment” (ACADEMIA UNESCO A TINERELOR FEMEI – Mass media ca instrument de întărire a rolului femeilor), care va avea loc, joi, 7 martie a.c.ora 11:00, la sediul CNR UNESCO din  strada Anton Cehov, nr.8, (zona bul. Primaverii)

Ca urmare a succesului pe care l-a avut prima ediţie a acestui proiect, CNR UNESCO a decis organizarea celei de-a doua ediţii. De data aceasta, proiectul aduce în atenţia publicului rolul mass media în promovarea drepturilor femeilor şi a egalitatii de șanse. ACADEMIA UNESCO A TINERELOR FEMEI va fi realizată în colaborare cu Trustul BURDA România. Evenimentul se va bucura de participarea unui grup de tineri jurnalisti din diferite state europene, a partenerilor, a unor specialiști în problematica de gen, educație interculturală, formarea de rețele și parteneriate, comunicare, design etc.

Abordând această tematică, în consens cu obiectivele de dezvoltare ale ONU, precum și ale campaniei desfăşurate de UE în anul 2017 pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, evenimentul îşi propune să contribuie la stabilirea pe plan regional a unei societăți bazate pe non-violenţă, pe înțelegere și solidaritate, pe dialog, cooperare și pace.

Principalele rezultate ale proiectului vor fi sintetizate de participanţi și organizatori într-o revistă online care va fi realizată în timp real, în cadrul evenimentului. Pe lângă această revistă se doreşte şi demararea unei campanii media pe tema rolului mass media în promovarea unui statut demn si civilizat al femeii.

In speranța că acest proiect va consemna încă o reuşită și va aduce României, tuturor instituţiilor și organizațiilor implicate, un plus de prestigiu și vizibilitate, vă asigurăm, de întreaga noastră consideraţie.

Va rugăm să confirmaţi participarea dvs. până luni 4 martie 2019.

Persoană de contact:

 Alexandra Timofte, tel: 0752941321, email: womenacademy2017@gmail.com 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.