◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

S-a lansat platforma online “Puterea Minții”

S-a lansat platforma online “Puterea Minții”, biblioteca virtuală pentru o viață sănătoasă

Toți oamenii își doreșc sănătate, fericire, siguranță, pace sufletească, dar nu mulți ajung la rezultate clare și bine definite în acest sens. De ce un un om este trist în timp ce altul este fericit? De ce unii oameni reușesc să facă față mai bine stresului cotidian în timp ce alții par mereu doborâți de griji și anxietăți? De ce unii oameni reușeșc să-și construiască relații sănătoase și durabile în timp ce alții suferă de singurătate și lipsă de apartenență?

În cele mai multe cazuri, atitudinea mentală este cea care face diferența. Modul în care alegem să interpretăm evenimentele din viața noastră ne definește nivelul de fericire și împlinire. În cele mai multe cazuri însă, reacționăm automat, inconștient, pe baza unor evenimente trecute care au lăsat urme adânci în subconștientul nostru. Sperăm la schimbări miraculoase în viața noastră în timp ce rămânem tributari trecutului.

“Este foarte important să ne dorim un lucru pentru a-l obține. Este important să știm cine vrem să fim și unde vrem să ajungem și apoi să acordăm timp și atenție pentru a aduce în viața noastră schimbările dezirabile. Este nevoie să ne îndreptăm atenția către interior și să acordăm timpul necesar vindecării, schimbării sau dezvoltării a ceea ce vrem să aducem în viața noastră. Exact așa cum am acceptat nevoia corpului de a obține mișcare pentru a rămâne tânăr și sănătos, și pentru asta ne-am obișnuit să acordăm timp pentru sport (fie că mergem la sală, alergăm în parc sau urcăm pe munte), așa este nevoie să decidăm să acordăm timp pentru a ne diminua temerile, frustrările, traumele noastre, să învătăm să lucrăm cu noi înșine pentru a ne schimba și transforma comportamentele  nebenefice. Antrenamentul mental este cheia spre o viață fericită”, explică cunoscutul hipnoterapeut Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză.

          S-a lansat platformă online “Puterea Minții”: peste 20 de cursuri, 200 de ore video si texte scrise

Specialistul afirmă că așa cum ne modelăm corpul la sala de sport, tot așa ne modelăm și creierul în funcție de gândurile pe care le gândim, de emoțiile pe care le simțim, de intențiile pe care le avem. Voința, perseverența, convingerea și concentrarea pentru a ne vindeca și a manifesta în viața noastră orice schimbare necesară se află în interiorul minții noastre. Doar atunci când reușim să schimbăm starea internă, putem schimba realitatea noastră externă.

Pornind de la nevoia omului modern de a-și oferi timp pentru a-și ordona viața interioară și necesitatea de a exista un spațiu în care să găsească toate resursele de care are nevoie,  a înflorit ideea celui mai mare proiect de dezvoltare personală din România – platforma online Puterea Minții (https://platforma.putereamintii.ro/), fiind rezultatul a peste 10 ani de experiență și dezvoltare și care aduce laolaltă cele mai eficiente modalități terapeutice și de dezvoltare personală susținute de traineri internaționali de talie mondială.

Structurată ca o bibliotecă online, Puterea Minții conține peste 20 de cursuri, 200 de ore video si texte scrise, oferind posibilitatea de a învăța și de a practica o multitudine de tehnici pentru a obține vindecarea, sănătatea, starea de bine, successul, împlinirea.

Această platformă și toate programele oferite aici sunt disponibile oricui este interesat de acest domeniu, indiferent de nivelul de cunoaștere sau pregătire și cuprinde:

  • tehnici de autovindecare pentru a putea să scapi de suferințele și durerile sufletești și emoționale
  • tehnici de autohipnoză pe care le poți folosi pentru a obține obiceiuri noi, abilități noi sau pentru a scăpa de cele pe care nu le mai dorești
  • cum funcționează mintea și înțelegi de ce uneori iei decizii pe care ulterior le regreți
  • de ce ai reacții sau comportamente pe care nu le înțelegi sau nu le poți controla și ce poți face pentru asta
  • cum să îți controlezi stările și reacțiile
  • tehnici pe care le poți folosi pentru a-i ajuta pe alții
  • cum să combați adicțiile și dependențele
  • cum să creezi obiceiuri noi sau să elimini obiceiuri vechi
  • cum să îi ajuți pe alții, fie că sunt clienții, pacienții sau prietenii tăi

Eugen Popa este unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România şi preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate), fiind astăzi un trainer holistic în toată puterea cuvântului. Studiile sale l-au purtat pe trei continente, în Europa, Asia și Statele Unite, iar până în prezent a susţinut conferinţe, traininguri şi workshop-uri în Thailanda, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Turcia, Grecia, Anglia, Germania etc., la care au participat mii de oameni.

Eugen Popa, Preşedinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *