◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Partea întunecată a internetului, un spațiu de groază

Un anume Brad Lyon a decis într-o zi să creeze un ceas al morții care să simuleze în timp real clipa când toți oamenii vor pieri. Pentru cei cu predispoziții macabre există și diverse tipuri de numărători și algoritmi care țin contul deceselor din toată lumea.
Creatorii unui spațiu pe internet pun la dispoziția pasiunilor nefirești ale doritorilor păpuși care seamănă cu persoane reale și par cât se poate de vii.
Pe un site care ține de internetul „întunecat”, o listă de „experți” încearcă să demonstreze cu „argumente” că omul și omenirea sunt un fel de realitate virtuală sau nici măcar atât, că nu există, fiind doar o simulare. În sprijinul acestei teorii stau înșiruiți anumiți cercetători, unii chiar cu renume.
Spațiu virtual „dark” nu pate ocoli domeniul crimei, așa că s-au înființat site-uri care scot la licitație obiectele folosite la unele dintre cele mai atroce acte comise de criminali în serie și care nu se află în proprietatea autorităților. Oferta include desene sau bilețele scrise de acești ucigași siniștri, precum și prin fotografiile „scăpate” de la locurile sângeroaselor atacuri. De altfel, partea întunecată a internetului conține și un spațiu în care pot fi aflate ultimele cuvinte ale condamnaților la moarte, majoritatea criminali dintre cei mai teribili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *