◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Google Earth a DESCOPERIT o ambarcațiune supersonică care iese din zăpada Antarcticii

Google Earth a dezvăluit un proiect guvernamental secret ascuns sub zăpadă în Antarctica, potrivit Daily Star. După ce au fost urcate pe YouTube imaginile cu ciudata ambarcaţiune ufologii vin cu diverse teorii.

Imaginile video arată scenele ciudate pe care un utilizator le-a descoperit cu ajutorul Google Earth la polul Sud. Trecând peste „Dronning Mauds Land” (Zona Antarctică Norvegiană), a continentului înghetat, a observat că ceva nu este în regulă.

Privind mai aproape imaginile vedem ceva ce pare a fi un vehicul care se strecoară în zăpadă. Cu o lungime de 107 metri și o lățime de 74 de metri, obiectul nu este compatibil cu mediul său.

Descoperirea a fost încărcat pe YouTube-UFOMania, şi se presupune că ambarcațiunea este acolo de sute, chiar mii de ani. „Există cu siguranță ceva. Probabil a existat o civilizație antică care a trăit în Antarctica înainte de a fi acoperită de zăpadă”. – Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știm”, spun comentatorii.

„Ar putea fi un TR-3B ascuns”. TR-3 Black Manta este numele unei aeronave de supraveghere a Forțelor Aeriene ale SUA, despre care se crede că a fost dezvoltată ca parte a Proiectelor Negre (Black Projects).

Se spune că este un avion spion supersonic cu un design triunghiular. Susținătorii acestui program susțin că a fost folosit în timpul războiului din Golf, Lockheed F-117 Nighthawk.

Lockheed F-117A Nighthawk este un avion cu un singur loc și două motoare pentru atac la sol, operat în trecut de United States Air Force (USAF).

Primul zbor al F-117 a avut loc în 1981 și a realizat statutul inițial de capacitatea de funcționare în octombrie 1983. F-117A a fost „recunoscut” și dezvăluit lumii în noiembrie 1988, potrivit Wikipedia.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *