◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Program noiembrie Teatrul Arte dell’Anima

„O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale 
Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 29 noiembrie, orele 19:00, la spectacolul „O noapte furtunoasă” în regia lui Florin Liță. Distribuția este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Alexandru Beteringhe (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.
Un spectacol exploziv, cu multe întorsături de situație, ce te va ține cu sufletul la gură până la final. O lume a mahalalei unde politica se amestecă cu pasiunea, iubirea cu moralitatea și modul de viață este unul impulsiv. Personajele însuflețite atât de bine de acești tineri actori trăiesc intens și nu se gândesc prea mult la consecințe.
O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă, „O noapte furtunoasă” îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în teatru, făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează.
Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Alexandru Beteringhe, Bianca Cuculici, Ana Crețu
Producție: Teatrul Arte dell’Anima
Regie: Florin Liță
Scenografie: Ioana Colceag

De-A PoeZIA

Un joc de Cuvinte și de Viață.
Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 30 noiembrie, de la orele 19:00 la spectacolul „de-A PoeZIA” de și cu Radu Lupu.
Unde pierdem noi pe drum între copilărie și viața adultă… poezia? Oare s-a pierdut cu adevărat sau pur și simplu ne e frică să o descoperim?
Aglomerația și agitația de zi cu zi, în care nu ai timp de nimic și totuși ai pentru toate, ne fac să trăim viața într-un continu maraton – serviciu, școală, facturi, copii… Stop! Nu suntem oare toți plămădiți din același fir de ață, cu aceeași sensibilitate, cu bucurii, dezamăgiri sau regrete? Cum am devenit oare atât de diferiți?
De-A PoeZIA este o întoarcere la Sinceritate. O restituire a Normalului și a Vieții. O întâlnire cu poezia de dragoste și de viață, ca un joc, ca un dor de oameni.
Simțurile noastre în viața de zi cu zi sunt amorțite. Vino să simți cu adevărat din nou!
Un spectacol cu Sinceritate. Un spectacol cu Adevăr. Un spectacol cu Iubire. Un spectacol cu Părinți. Un spectacol cu Moarte și Viață. Nu doar un spectacol, UN DOR DE OAMENI, o întâlnire la teatru…
Un spectacol cu și de Radu LUPU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *