default-logo

UZPR și Uniunea Juriștilor din România, în spiritul promovării valorilor culturale românești

Joi, 19 decembrie 2019,  sub auspiciile Uniunii Juriștilor din România, s-a desfășurat la sala Himalaia a Hotelului Minerva, Gala Premiilor Științifice pe anul 2019, menită să omologheze cele mai valoroase și reprezentative producții editoriale în domeniul teoriei și practicii juridice. Au fost prezente personalități consacrate din sfera universitar-academică, demnitari, jurnaliști, editori cu contribuții în planul dezbaterii fenomenelor și problemelor politice  și social-instituționale cu care se confruntă România în actuala etapă istorică.

Invitată la această prestigioasă ceremonie, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a fost reprezentată de conf. univ. dr Mihai Milca, vicepreședintele UZPR, care a transmis cu această ocazie un călduros salut colegial din partea Uniunii odată cu urările de succes din partea d-lui Doru Dinu Glăvan, președintele UZPR. Totodată, a fost conferită revistei „Dreptul ”- publicație etalon a Uniunii Juriștilor din România – Diploma de excelență oferită de UZPR pentru cultivarea tradițiilor perene ale gândirii juridice naționale, pentru promovarea valorilor, principiilor și instituțiilor euro-comunitare și consolidarea Statului de Drept în România.

Cu acest prilej s-a reiterat dorința jurnaliștilor și juriștilor de a implementa în perioada următoare prevederile convenite în baza recentului acord încheiat de parteneriat și colaborare între cele două uniuni profesionale, care va contribui neîndoielnic la afirmarea vectorilor determinanți ai societății civile în România, într-un climat cu adevărat democratic și consensual.

                                                                                                                 O.Z.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.