◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Simona Halep poate evolua în condiții extreme la Australian Open! Anunțul făcut de organizatori

Organizatorii de la Australian Open au făcut un anunț îngrijorător în legătură cu condițiile meteo în care se va desfășura competiția de la Antipozi, după incendiile care au chinuit Australia, în ultima perioadă.

”Sănătatea jucătorilor, a spectatorilor, a personalului este o prioritate pentru noi. Există experți care analizează permanent toate datele disponibile și se consultă în mod regulat cu oficialii turneului, iar în cazul căldurii și al fumului degajat, se discută cu medicii.

Monitorizăm în timp real calitatea aerului și lucrăm îndeaproape cu personalul medical și experții de la fața locului pentru a ne asigura că avem cele mai bune informații și pentru a putea lua orice decizie cu privire la suspendarea meciurilor dacă va fi cazul”, a anunțat directorului turneului, Craig Tiley, citat de ziare.com.

Fumul des a adus o vizibilitate redusă la Melbourne, sub un kilometru în anumite zone. Mai mult, indicele de calitate a aerului a ajuns la 213, mare, dacă ținem cont că ce trece de 200 este considerat ”foarte nesănătos”.

Lumea tenisului, alături de victimele incendiilor din Australia

În afară de Simona Halep, alţi jucători din întreaga lume au dat curs unui apel făcut de Nick Kyrgios de a dona câte 200 de dolari australieni de fiecare dată când vor reuşi un as în cursul meciurilor.

Franţuzoaica Alize Cornet, care nu are nici ea un serviciu prea puternic, a precizat că iniţiativa Simone Halep a inspirat-o. „Aceste incendii de vegetaţie din Australia îşi sfâşie inima. Şi, aşa cum spunea Simona, nu voi strânge mulţi bani pe baza serviciului meu. Aşa că voi dona 50 de dolari pentru fiecare scurtă câștigătoare reuşită în Australia. Mult mai eficient”, a postat Cornet pe Twitter.

Australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, a anunţat la rândul ei că va dona la rândul ei victimelor incendiilor din ţara sa întreaga sumă pe care o va încasa în urma participării la turneul de la Brisbane, programat săptămâna viitoare, ÎN DIRECT la Digi Sport.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *