Cristina Țopescu a murit! Jurnalista nu mai fusese văzută de trei săptămâni

Cristina Țopescu, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România și totodată fiica ziaristului Cristian Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani.

Potrivit informațiilor oferite de Digi 24, Cristina Țopescu nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni, iar vecinii ei au crezut că jurnalista este plecată din țară.

În ziua de 12 ianuarie, în jurul orei 22.00, oamenii legii au ajuns la casa Cristinei Țopescu, după ce apropiații jurnalistei au anunțat că aceasta nu mai răspunde la telefon și nu mai este activă pe rețelele de socializare.

Din păcate, Cristina Țopescu a fost găsită în casă fără suflare și nu prezenta urme de violență. În prezent, poliția tratează cazul drept moarte suspectă. Surse apropiate oamenilor legii au dezvăluit că jurnalista a fost găsită moartă în pat, în dormitorul de la etajul casei în care locuia.

protv.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

  1. Valentin Uban Reply

    Dumnezeu sa o odihneasca! Am fost colegi de facultate, era o fata vesela, sensibila si curajoasa, dornica sa afle cat mai multe din frumusetile lumii. Cu timpul insa, a devenit tot mai insingurata. Mare pacat ca a plecat atat de repede dintre noi.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.