default-logo

Ce duel pentru Sorana! După „şocul“ de la Wimbledon, Gauff o învinge din nou pe Venus Williams şi o va înfrunta pe Cîrstea

Cori Gauff, în vârstă de doar 15 ani, va fi adversara Soranei Cîrstea în turul doi de la Australian Open. Tinereţea lui Cori s-a impus din nou în faţa experienţei lui Venus Williams, confirmând faptul că ceea ce s-a întâmplat la Wimbledon, în urmă cu şase luni, nu a fost doar un accident.

Sorana Cîrstea va înfrunta o jucătoare încrezătoare, cu privire tăioasă şi o exigenţă faţă de sine, dar şi faţă de arbitri, specifică marilor campioni.
Dacă la Wimbledon tabela a încremenit în duelul Cori Gauff – Venus Williams la scorul de 6-4, 6-4, acum, la Melbourne, într-un meci jucat tot în prima zi de întreceri şi tot pe arena a doua a complexului, mezina s-a impus cu 7-6(5), 6-3, după o oră şi 37 de minute.
Uşor de intuit, Cori Gauff se află la prima experienţă pe tabloul principal de la Australian Open. Cu toate acestea, chiar şi fiind pusă în gardă în mod nemijlocit de forţa adversarei, Venus Williams nu a găsit soluţia. Gauff a avut cel puţin 10 km/h în plus la media serviciului de-a lungul întregii partide (serviciul 1 şi 2) şi a fost ea cea care a returnat mai bine. Având în serviciul doi o problemă evidentă, Venus Williams a suferit şi la capitolul precizie, cele 40 de greşeli neforţate comise neputând fi compensate de 25 de lovituri câştigătoare. În plus, Cori Gauff a reuşit să varieze într-atât încât să surprindă în momente cheie, cum ar fi atacul înalt spre rever din finalul tie-break-ului primului set.
191 km/h a fost viteza maximă atinsă de Cori Gauff la serviciu în duelul cu Venus Williams
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.