◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

LIGA CAMPIONILOR LA HANDBAL feminin

CSM București s-a înclinat pentru a șaptea oară în fața campioanei Europei, Gyor, scor 27-36 (15-22), suferind cea mai severă corecție din cele nouă meciuri jucate până acum împreună. Meciul a avut loc sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Gyor

Campioana României a început a doua parte a sezonului în Europa cu un insucces care doare. CSM București, fără Cristina Neagu și Amanda Kurtovic, s-a înclinat cu 36-27 în fața Gyorului, fără Nora Mork, Eduarda Amorim și Anita Gorbicz.

Prima repriză a confruntării a curs într-un singur sens, cel a echipei gazdă. CSM București a înscris primul gol din acțiune în minutul 7 prin Elizabeth Omorogie, când scorul era 5-1 în favoarea unguroaicelor. Scorul s-a mai strâns în următoarele minute, grație acțiunilor sârboaicei Andrea Lekici. Greșelile au început să se adune și la Gyor, apărarea lui CSM a început să conteze mai mult, iar la jumătatea reprizei scorul era 9-6.

Minutul 15 este și cel în care Crina Pintea, transferată după CE 2018 la Gyor, a debutat în tricoul noii sale formații în Liga Campionilor. Prezența sa s-a făcut simțită imediat, cu o poftă de joc extraordinară, cu soluții în joc, pivotul român a reușit să încheie repriza a doua cu cele mai multe goluri pentru Gyor, șase, înscrise în 15 minute.

Fetele de la CSM București au reușit să se mai țină în spatelor Gyorului foarte puțin, în ultimele nouă minute, de la 12-10, scorul a devenit 22-15.
Partea a doua nu fost nici ea prea fericită pentru campioana României, care nu a putut să se apropie deloc de echipa gazdă. Amandine Leynaud a continuat să le sperie pe fetele de la CSM, ideile în atac au fost puține, iar cu zece minute înainte de final diferența era de opt goluri. Crina Pintea a contribuit și în repriza a doua la scor, ea marcând alte trei goluri și încheind meciul cu procentaj de sută la sută, 9 goluri din nouă aruncări. S-a terminat 36-27, iar CSM are un început amar de an. Următorul meci e pe teren propriu, cu Krim, pe 2 februarie.

 Dragan Djukic, antrenorul lui CSM Bucureşti, a oferit primele declaraţii după înfrângerea la scor suferită de „tigroaice” pe terenul lui Gyor, 36-27.

„E o înfrângere dureroasă, dar aceasta a fost realitatea pe teren. Gyor a fost mult mai bună, a jucat mai bine, a profitat în atac de greşelile noastre. Cred că am intrat în meci cu puţină teamă, am avut puţine jucătoare curajoase în această seară”, a spus Djukic despre meciul din Liga Campionilor.

Djukic a mai adăugat: „Încă învătăţăm cum să câştigăm în campionat, trebuie să învăţăm să câştigăm şi în Champions League”.

Danyi Gabor, antrenorul lui Gyor, a avut un discurs plin de fair-play după succesul cu 36-27 în faţa lui CSM Bucureşti, în grupele principale ale Ligii Campionilor. Antrenorul maghiar spune că şi el a fost surprins de diferenţa de scor.

CSM Bucureşti a pierdut la scor meciul cu Gyor, din deplasare, primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. Danyi Gabor îşi laudă însă adversarele:

”Diferenţa de la finalul meciului, aceste nouă goluri, m-a surprins şi pe mine, nu mă aşteptam la o diferenţă uriaşă. Este foarte drăguţ şi adorabil să văd cum CSM, o echipă extraordinară, îşi păstrează spiritul de luptă, în ciuda dificultăţilor din timpul meciului. Chiar m-au impresionat cu acest lucru. Vreau să le urez succes celor de la CSM şi sunt foarte sigur că ne vom întâlni în Final Four, la Budapesta”, a declarat Danyi Gabor, antrenorul lui Gyor.

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *