◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

PERSONAJE DIN FILME CARE ȘI-AU PUS AMPRENTA PE SĂNĂTATEA ACTORILOR

Unii actori au avut șansa de a juca roluri memorabile. Au devenit milionari, au fost adulați, premiați, dar, încărcătura emoțională și-a pus amprenta pe viața și psihicul lor.

Mulți dintre ei au avut nevoie de psihiatri și de multe tratamente pentru a reveni la viața lor normală. Alții nu s-au putut salva. Vă prezentăm câteva dintre aceste cazuri.

Johnny Depp

Pe timpul filmărilor la filmul Las Vegas Parano, Depp a locuit cu scriitorul Hunter Thompson, autorul cărții după care s-a scris scenariul filmului. Depp a dorit să înțeleagă filosofia de viață a lui Thompson și implicit a personajului pe care îl juca în film.

Actorul a plonjat într-un univers al anilor 70. Droguri, halucinogene, alcool, purta aceleași haine zile întregi, nu dormea noaptea. Conform declarației sale, ajunsese să trăiască într-un univers paralele. După terminarea filmului, a avut nevoie de consiliere psihiatrică pentru a reveni la o existență normală. Depp declara că personajul pe care l-a interpretat l-a obsedat luni întregi, devenise parte din el.

Vera Farminga

A interpretat rolul principal din filmul The Conjuring. Ea avea să declare că a primit două semne de la o forță supranaturală. Primul s-a produs atunci când a fost sunată de regizorul filmului care i-a propus rolul principal. Ecranul telefonului s-a crăpat în momentul discuției.

Cel de al doilea semn s-a produs după prima zi de filmare. Când a ajuns acasă a observat că pe corp îi apăruseră niște semne ciudate. A urmat un tratament timp de câteva luni pentru a se însănătoși.

Val Kilmer

A jucat în filmul The Doors, personajul interpretat fiind Jim Morrison. În timpul filmărilor a fost îmbrăcat cu haine aparținând celebrului cântăreț și a fost obligat să învețe 50 din cântecele acestuia.

Timp de câțiva ani, a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a ieși din personajul pe care l-a interpretat.

Heath Ledger

Ledger a devenit victima propriului său rol, Joker din filmul Batman. Personajul pe care l-a interpretat avea o multitudine de personalități. Trăirile sale au fost atât de intense încât devenise rupt de realitate.

A început să consume tranchilizante și somnifere. A murit în anul 2008, la vârsta de 28 de ani. Pentru rolul interpretat a obținut post-mortem, în anul 2009, un premiu Oscar.

Anne Hathaway

A jucat în filmul Mizerabilii. A fost obligată să se radă pe cap și să slăbească în 12 zile, 20 de kilograme. Așa cum avea să declare, rolul i-a afectat sănătatea mentală. Nu mai distingea realul de virtual. Timp de câteva luni, a urmat un tratament de specialitate.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *