◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Florin Piersic în vizită la „Făclia”

„Am venit pentru cinci minute și am stat o oră jumătate!”. Sunt cuvintele rostite de maestrul Florin Piersic, care a poposit, oferind o surpriză mai mult decât plăcută, în redacția ziarului „Făclia” de Cluj, miercuri, în jurul orei 12.

Motivul vizitei îndrăgitului actor român a fost acela de a ridica mai multe exemplare din ediția de weekend a cotidianului, ediție în care se regăsește cronica semnată de criticul literar Mircea Popa asupra volumului „Viața este o poveste”, scris de Florin Piersic. Cartea a apărut anul trecut la editura Bookzone și s-a bucurat de un succes impresionant.

Cu prilejul popasului în redacția noastră, actorul a evocat memoria regretatei colege Michaela Bocu, cea care a îngrijit cu mult suflet pagina Artă-Cultură a ziarului Făclia.

De asemenea, actorul a valorificat întâlnirea pentru a ne oferi și scurte momente poetice, încărcate de emoție, dar și pentru a depăna câteva istorioare din viața și cariera proprie care și-au lăsat amprenta peste timp în memoria și sufletul său. „Nimic nu e întâmplător în viața mea”, a subliniat acesta în repetate rânduri.

Florin Piersic este un munte de talent și dăruire față de publicul pe care l-a servit cu dragoste și măiestrie artistică mai bine de șase decenii. Public care l-a iubit și îl iubește și astăzi, indiferent de generație.

Data de 27 ianuarie este o zi deosebit de importantă în calendar: maestrul Florin Piersic aniversează frumoasa vârstă de 87 de ani, iar colectivul ziarului „Făclia” îi urează cu această ocazie un sincer și călduros „La mulți ani!”, din toată inima! (ziarulfaclia.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *