◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Fotbal : ROMÂNIA – INSULELE FEROE 4-1

România s-a impus în fața reprezentativei din Insulele Feroe, scor 4-1. „Decarul” Nicolae Stanciu a răbufnit la adresa contestatarilor, imediat după meci. 

Prestația lui Nicolae Stanciu din eșecul de la Stockholm, 1-2 contra Suediei, a fost criticată de oameni importanți din fotbalul românesc. Mijlocașul lui Al Ahli a avut o replică dură în această seară. 

„Nu știu cine are interes să vorbească urât despre mine. Am fost acuzat că am fost cel mai slab jucător în prima repriză din Suedia. Însă cifrele InStat arată că am fost între primii 5 oameni la Stockholm. 

N-am înțeles de ce Dumitru Dragomir a zis (n.r- la GSP Live) că trebuie să fiu schimbat după 30 de minute. Promovați numai astfel de declarații. N-am auzit să se vorbească despre părerea lui Ilie Dumitrescu, care a spus că am fost printre cei mai buni oameni de pe teren în prima repriză, dacă nu chiar cel mai bun. 

Oferta din Arabia a fost una de nerefuzat pentru mine. Dacă vi se pare că nu am avut performanțe pâna acum, uitați-vă pe CV-ul meu și gândiți-vă la ce am făcut la Steaua. Am întâlnit acolo jucători de vârsta mea sau chiar mai mici care au făcut aceeași alegere. În Arabia nu este atât de scăzut precum se vorbește în România”, a declarat Stanciu după victoria cu Feroe

„Nu o să mă mai vedeți până nu voi fi obligat să vin la interviuri. Nu mai are rost să vorbesc dacă mă întrebați cum e în Arabia, apoi scrieți că eu mă iau de oameni”

 „Sparta m-a cumpărat cu 4 milioane de la Anderlecht. Credeți că mă vindeau cu 4 jumătate mai departe? Le convenea? Nu e cum au spus unii oameni pe la TV”Nicolae Stanciu

5a fost nota primită de Nicolae Stanciu în eșecul suferit de România contra Suediei, scor 1-2

Clasament 

REZULTATE + PROGRAM GRUPA F

S-au jucat pe 23 martie 2019: Malta – Feroe 2-1, Suedia – România 2-1, Spania – Norvegia 2-1
26 martie 2019: Malta – Spania 0-2, Norvegia – Suedia 3-3, România – Feroe 4-1
7 iunie 2019: Feroe – Spania, Norvegia – România, Suedia – Malta (ora 21:45)
10 iunie 2019: Feroe – Norvegia, Malta – România, Spania – Suedia (ora 21:45)
5 septembrie 2019: Feroe – Suedia, Norvegia – Malta, România – Spania (ora 21:45)
8 septembrie 2019: Spania – Feroe (ora 16:00), România – Malta (ora 19:00), Suedia – Norvegia (ora 21:45)
12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)
15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

amp.gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *