default-logo

GERMANIA U21 – ROMÂNIA U21 / Bologna în albastru, galben şi roşu » Fanii italieni le vând românilor cu UN EURO biletele pentru semifinala cu Germania

Fanii italieni își vând cu un euro biletele pe care le rezervaseră la semifinale, dezamăgiți după absența favoriților. Românii, în schimb, vor umple Renato Dall’Ara făcând cozi la bilete.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele  EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.

Visul frumos continuă pentru România U21, care și la meciul de azi de la Bologna va avea parte de o susținere impresionantă.

Pe „Renato Dall’Ara” încap în mod obișnuit peste 38.000 de oameni, dar din motive de siguranță nu sunt puse la vânzare mai mult de 30.000 de bilete.

5.588 DE BILETE, PESTE 15.000 DE ROMÂNI

Organizatorii Euro U21 au pus la dispoziție un total de 5.588 de bilete pentru fanii „tricolorilor”, însă cum în Bologna există o comunitate importantă de români, circa 26.000, aceștia au epuizat și biletele din sectoarele considerate neutre. În plus, UEFA a suplimentat ieri numărul biletelor oferind tichete și în sectorul AB, în care în mod normal stă galeria oaspete care vine la Bologna, dar și acestea s-au vândut într-un ritm amețitor.

ITALIENII ÎȘI VÂND BILETELE

Dezamăgiți că echipa gazdă nu se află printre primele 4 ale Europei, suporterii italieni și-au scos la vânzare pe Facebook biletele pe care le rezervaseră pentru semifinale. Prețul unui tichet în mod obișnuit variază între 5 și 8 euro, iar italienii le dau cu doar un euro. Până acum, peste 25.000 de oameni au fost la meciurile României din grupă, cifră ce poate fi depășită la semifinala cu Germania.

TRICOLORUL PESTE TOT

Şi cei de la FRF pentru meciul de mâine. Încă de ieri au pus steaguri pe scaunele din sectoarele fanilor români, astfel ca la ora meciului fiecare suporter să poată avea cel puțin un obiect în culorile României, mai ales că nu se va mai organiza acel fan-zone care a fost atât în San Marino, cât și la Cesena. Căldura, dar și faptul că trebuiau luate aprobări din timp sunt motivele invocate.

ASISTENȚELE DE LA MECIURILE ROMÂNIEI
Adversar Locație Numărul suporterilor
Croația San Marino 4.035
Anglia Cesena 8.440
Franța Cesena 12.861

gsp.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*