◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Are 101 ani și e ultima supraviețuitoare din distribuția filmului „Pe aripile vântului”: Nu o să vă vină să credeți cum arată ea astăzi

Exista o mulțime de filme clasice pe care încă le mai vizionam cu plăcere, dar niciunul nu se apropie de capodopera „Pe aripile vântului”. Chiar dacă este un film destul de lung (3h58m), sunt multe persoane care pot spune că l-au văzut de nenumărate ori fără să se plictisească.
Cu un scenariu de excepție și o distribuție de zile mari, „Pe aripile vântului” mai numără o sigură actriță care a supraviețuit până în zilele noastre. Olivia de Havilland are 101 ani și arată incredibil pentru vârsta ei.
Olivia de Havilland este ultima stea în viață de sex feminin din epoca de aur a Hollywood-ului. Ea este, de asemenea, singura persoană din filmul „Pe aripile vântului” care încă mai trăiește.
La vârsta de 101 ani, ea arată minunat.

Născută la Tokyo din părinți britanici, Olivia de Havilland s-a mutat în copilărie în California, unde a avut un debut de poveste la Hollywood. Mama ei, care fusese actriță înainte de a se căsători, i-a predat Oliviei și surorilor sale lecții de actorie, muzică și dans.
A fost momentul când pasiunea Oliviei pentru actorie a început să prindă formă, urmând o carieră de succes și un total de peste 40 de filme. Unul dintre ele a fost filmul de referință al cinematografiei mondiale „Pe aripile vântului”, unde a interpretat rolul lui Melanie Hamilton.

De-a lungul carierei sale, Olivia a avut o rivalitate îndelungată cu sora ei, Joan Fontaine.
Au avut o relație teribilă care s-a agravat în 1941, când surorile au concurat pentru premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. Premiul a fost acordat lui Joan pentru rolul său din filmul Suspicion (Suspiciune).

Olivia a fost recent decorată cu Ordinul Imperiului Britanic de către regina Elisabeta a II-a. Astăzi trăiește în Paris – și este la fel de frumoasă cum a fost întotdeauna!
Olivia de Havilland a avut o viață incredibilă și cu siguranță poate spune că și foarte lungă. Trebuie să fii o persoană privilegiată să ajungi la 101 de ani și să rămâi atât de frumoasă!
Cât privește longevitatea sa, Olivia spune că secretul e un optimism fără margini. Niciodată nu a gândit negativ și orice simptom legat de sănătate, apărut cu înaintarea în vârstă, nu l-a privit ca pe un blestem al îmbătrânirii, ci ca pe un mister ce trebuie rezolvat, cucerit, depășit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *