default-logo

Dezvăluiri inedite despre Simona Halep. Schimbări uriaşe după trofeul de la Wimbledon.

Simona Halep a fost în centrul atenţiei în această lună, după trofeul cucerit la Wimbledon. Fostul lider mondial s-a impus în minimum de seturi în faţa Serenei Williams şi a cucerit al doilea său titlu de Grand Slam din carieră, după cel de la Roland Garros de anul trecut.

Deşi acum Halep se află într-o scurtă vacanţă, oamenii din tenisul mondial continuă să vorbească despre ea. Fosta mare campioană Martina Navratilova a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei.

”Simona este foarte modestă! E plăcută de toate jucătoarele. Îşi respectă mereu adversarele, iar atunci când pierde sau câştigă este aceeaşi persoană. Este iubită în întreaga lume. Este un ambasador grozav pentru tenisul feminin în întreaga lume. Pentru tenis, faptul că o avem pe Simona reprezintă o mare bucurie şi un mare câştig. Este un model pentru toată lumea, de la tineri până la jucătoarele din actuala generaţie”, a declarat Martina Navratilova la Tennis Channel.

Simona Halep, decorată de Iohannis după trofeul de la Wimbledon

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul de decorare a Simonei Halep, primul român care câştigă turneul de tenis de la Wimbledon, cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler. Ceremonia de decorare va avea loc marţi, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni.

„În semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru câştigarea trofeului de tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepţionale obţinute de-a lungul carierei, pentru desăvârşirea poziţiei în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum şi pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional şi popularizării acestuia în rândul tinerilor, fiind un simbol al tinerei generaţii de sportivi, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional <Steaua României> în grad de Cavaler sportivei Simona Halep”, se arată într-un comunicat.

telekomsport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*