default-logo

COMUNICAT

În ziua de 21 septembrie 2017 s-au prezentat la Judecătoria sectorului 1 București reprezentanții grupului care au încercat acapararea conducerii U.Z.P.R. Aceștia solicitau înscrierea în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor a mențiunilor puse în scenă de ei prin falsa adunare generală din 2 septembrie a.c., respectiv a pretinșilor nou aleși în funcții de conducere.

Informată despre nelegalitatea așa-zisei adunări generale din 2 septembrie și ținerea Adunării Generale statutare din 8 septembrie, instanța de judecată nu a acceptat înscrierea mențiunilor solicitate de „puciști”, fixând un termen ulterior de judecată pentru a se lua act de hotărârile Adunării Generale statutare din 8 septembrie a.c.

Această măsură a instanței, coroborată cu hotărârea prin care a fost suspendată decizia aberantă de excludere a lui Doru Dinu Glăvan din U.Z.P.R., coroborată și cu judecarea iminentă a dosarului de anulare a hotărârilor fostului consiliu director, conturează finalul lamentabil al încercării de scindare a U.Z.P.R. și de acaparare a conducerii și patrimoniului Uniunii.

Aspectul că aventurierii care au înscenat tulburările din vară încă ocupă sediul U.Z.P.R. din București, Bd. Magheru, nu are nicio semnificație juridică. Este expresia atitudinii cumpătate a conducerii stabilite de Adunarea Generală statutară din 8 septembrie, care evită expunerea suplimentară a Uniunii și a imaginii sale scandalului public. După parcurgerea tuturor procedurilor prevăzute de lege, răspunderea, atât civilă, cât și penală, a promotorilor sciziunii, abuzului de drept și tacticii faptului împlinit impus cu forța nu va întârzia să fie solicitată.

PREȘEDINTE U.Z.P.R.

DORU DINU GLĂVAN

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.