◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Acei ”alții” care monitorizează Terra de zeci sau sute de ani

Chiar dacă la prima vedere pare un lucru straniu, există numeroase documente, care au purtat marca top secret și care sugerează că extratereștrii sunt aici de multă vreme.

Unul dintre aceste documente a fost elaborat în anii 60 și a fost un ghid pentru astronauții, care urmau să se întâlnească cu alții, așa cum au fost numite entitățile extraterestre.

În anii 60, NASA elabora un document în care erau prevăzute mai multe directive cu privire la gestionarea unor situații în cazul în care astronauții ar putea avea întâlniri neprevăzute în spațiul cosmic cu entități necunoscute. Mai corect spus, entitățile erau numite alții. Cine sunt acești alții?

În document se mai spunea că aceste entități se află în orbita Pământului și supraveghează planeta noastră.

Incidente cu alții
Samantha Cristoforetii este unul dintre astronauții care a avut parte de un asemene incident în timpul unui zbor. Comunicarea cu solul a fost întreruptă din cauza apariției unei lumini puternic strălucitoare care a înconjurat stația spațială ESA.

În 19 septembrie 2006, un alt incident avea să se producă. Naveta spațială ATLANTIS a fost în incapacitatea de a se întoarce pe Pământ. Cauza a fost un obiect de origine necunoscută care s-a interpus pe traiectoria navetei spațiale.

În 19 iulie 2011, membrii echipajului de pe naveta spațială din cadrul misiunii STS-135 au putut observa timp de două minute un intrus care naviga în spatele navetei spațiale.

OZN-urile sunt aici
În data de 2 iulie 2018, omul de știință Kevin Knuth a publicat un articol cu ocazia Zilei Mondiale a OZN-urilor. Knuth a făcut un apel la comunitatea științifică și forțele armate americane de a lua în serios existența fenomenelor extraterestre.

El a adus în discuție implicarea forțelor extraterestre în distrugerea unor rachete nucleare.

Conform declarațiilor sale, în galaxia noastră există mii de civilizații inteligente. Disimularea existenței acestora a devenit un subiect tabu. Disimularea se ascunde în spatele unor pretexte precum fenomene meteorologice, activități umane.

Faptul că extratereștrii au ajuns de foarte mult timp pe planeta noastră nu este un subiect nou. Extratereștrii verzi coabitează de foarte mult timp cu oamenii.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *