◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Simona Halep, foarte relaxată la conferința de presă: „Este doar un turneu. Nu am urmărit alte meciuri, m-am plimbat prin oraș”

Simona Halep (28 de ani – locul 3 WTA) s-a calificat în optimile de la Australian Open după ce a învins-o fără emoții pe Yulia Putintseva (25 de ani – locul 38 WTA), scor 6-1, 6-4. Românca a fost foarte relaxată la conferința de presă de după meci și a explicat de ce nu a urmărit meciurile care au avut loc înaintea partidei sale.

„Nu mă concentrez pe ceea ce fac alții, știți foarte bine. Știu că la acest nivel orice se poate întâmpla și de aceea uneori sunt stresată, alteori sunt relaxată pentru că orice se poate întâmpla. Este doar un turneu.

Sunt sigură că, pentru voi, este un șoc atunci când jucătoare din TOP 10 pierd, dar așa este viața și nu putem fi 100% în fiecare zi. Continuăm și, dacă încă sunt în turneu, este un lucru bun”.

Simona Halep a preferat să se plimbe prin oraș în loc să privească alte meciuri de la Australian Open

Întrebată dacă s-a uitat la jocurile care au avut loc înainte de întâlnirea sa cu Putintseva, campioana de la Wimbledon a explicat:

„Nu le-am urmărit, m-am plimbat prin oraș. M-am relaxat. Atunci când nu sunt pe teren nu mă uit atât de mult la tenis. Televizorul este acolo, dar nu sunt atentă la el. Am auzit că Federer a avut un meci grozav, Millman a fost extraordinar”, a mai zis sportiva de 28 de ani.

Tabloul Simonei Halep la Australian Open

Simona Halep o va întâlni pe Elise Mertens în optimi la Australian Open. Sportiva noastră a trecut de Yulia Putintseva în turul trei (6-1, 6-4) și și-a aflat și traseul, după marile surprize de la Melbourne.

Karolina Pliskova, Belinda Bencic, Donna Vekic și Elina Svitolina, toate aflate pe partea de tablou a Simonei Halep, au fost eliminate azi de la Australian Open. Astfel, sportiva noastră și-a aflat culoarul înainte de cea de-a doua săptămână de la Melbourne.

Simona Halep va avea o misiune mult mai ușoară, după ce favoritele au căzut pe capete. Dacă va trece de Elise Mertens în optimi, campioana noastră o va întâlni în sferturi pe câștigătoarea dintre Anett Kontaveit și Iga Swiatek.

Kiki Bertens și Angelique Kerber sunt cele mai „tari” adversare pe care Simona Halep le poate întâlni în semifinale. În ultimul act, pe sportiva noastră ar putea să o aștepte liderul mondial, Ashleigh Barty.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *