default-logo

S-a constituit Filiala Bucureşti „ Amzei 1 “ a membrilor UZPR

Miercuri, 20 februarie 2018, la Centrul Cultural al Sectorului 1 din Piața Amzei din București (lângă Teatrul „Ion Creangă”) a avut loc întâlnirea a 92 de membri UZPR din Capitală. Aceștia s-au constituit deja în grup reprezentativ având denumirea ad-hoc Filiala Bucureşti „ Amzei 1 “ a membrilor UZPR.
S-a optat pentru această denumire luând ca reper locul întâlnirii. Tot aici vor avea loc și alte întâlniri de constituire a altor filiale sau grupuri cu membrii Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Caracterul opțional al întâlnirii – adică fără criterii separatiste, zonale (sectoare, cartiere etc.) sau după specificități profesionale (radio, televiziune, presă scrisă etc.) a fost luată pentru a crea o mai bună comunicare, cunoaștere și fuziune între membrii breslei.

În cadrul întâlnirii s-a constituit și un colectiv de inițiativă care să asigure comunicarea și convocarea rapidă a membrilor grupului, atunci când va fi cazul. Colectivul de inițiativă este alcătuit din următorii 7 (șapte) membri: Monica Zvirjinski, Ioan Timofte, Emil Stanciu, Virgil Mihailovici, Ion Marinescu, Ovidiu Curea și Alexandru Boariu. În demersurile sale, acest colectiv va intra în legătură şi cu alţi membri pentru a consolida ideea omogenizării grupului, pentru o reprezentativitate cât mai pregnantă, în interesul organizaţiei.

Biroul de Presă al UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.