◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Soarele Negru, astrul care există în apropierea Pământului

Soarele Negru este un presupus astru care se află undeva în Sistemul Solar. Acesta nu se poate vedea cu ochiul liber și este în antiteză cu Soarele de pe cer. Această teorie se regăsește în cultura tibetană și are la bază ideea spiritualității din orașul subteran Shamballa.

Soarele Negru și Eclipsele

Fenomenul eclipsei a fost legat în mitologie de sfârșitul viitor al lumii și/sau de schimbarea care se apropie. Apocalipsa lui Ioan susține că o eclipsă de 3 zile va preceda sfârșitul lumii.

De asemenea, celebrul Nostradamus a prezis o eclipsă de 3 zile care va aduce sfârșitul tuturor timpurilor. În acest fel, eclipsa a preluat rolul Apocalipsei. (La urma urmei, cine vrea să rămână prin preajmă atunci când cele șapte sigilii sunt rupte?)

Același simbol poate fi găsit într-o pictură de perete la un buncăr militar din al Doilea Război Mondială din Hamburg, sub statuia lui Bismarck. Astfel s-a ajuns la concluzia că simbolul Soarelui Negru a fost încorporat în ideile unei mișcări ocultiste din timpul celui de-al treilea Reich.

Deși această speculație este oarecum rezonabilă, nu am reușit să găsesc dovezi substanțiale pentru verificarea acestui zvon, întrucât informațiile despre acest subiect sunt rare și umbroase.

Soarele Negru

Cu toate acestea, poate avea o anumită semnificație, probabil, că, în mitologia germanică, se spune că lupul Fenriz a înghițit Soarele, provocând întunecarea cerului. Simbolismul Soarelui Negru este supus fricii pentru puterile stazei, deoarece indică schimbări drastice și terminale.

Societatea Vril

Peter Moon scria în cartea sa, Soarele Negru despre legătura acestui simbol cu societatea secretă Vril. Totul a început în momentul în care Maria Orsic a început să primească mesaje într-o limbă necunoscută. Ea nu le-a putut transcrie pentru că nu cunoștea limba, dar cu toate acestea a încercat să le decodifice. Mesajele proveneau de o la ființă de pe steaua Aldebaran, care are două planete care formează „Imperiul Sumeran”.

Continuarea articolului pe efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *