◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Evitați călătoriile în Germania duminică și luni

Cu viteze de 75 de mile pe oră sunt așteptate vânturi și ploi abundente în Germania de Vest începând de duminică după-amiază până luni.

Se așteaptă o întrerupere pe scară largă pe aeroporturile germane și în rețeaua de trenuri naționale.

Ploile puternice au început să cadă în Insulele Britanice, deoarece Europa se oprește pentru o furtună așteptată să aducă vânturi cu rezistență la uragan și întârzieri de călătorie în următoarele zile. Predicatorii spun că Sabine nu ar trebui subestimată.

Insulele britanice au fost lovite de ploi abundente duminică dimineață, în timp ce o furtună puternică de iarnă, numită Sabine în Germania, a început să se îndrepte spre nordul Europei.

Autoritățile au avertizat că sistemul meteorologic, care s-a apropiat de Oceanul Atlantic, va aduce vânturi cu rezistență la uragan de până la 120 de kilometri (75 de mile) pe oră, ploi abundente și furtuni în anumite părți ale continentului.

Serviciul Meteorologic German (DWD) a declarat că Sabine ar fi trebuit să bată în nord-vestul țării de la jumătatea dimineții, iar apoi să călătorească treptat spre sud, în centrul Germaniei, spre Bavaria.

„Peste noaptea, luni dimineața, furtuna va ajunge în sudul Germaniei”, a declarat pentru DW Jens Hoffmann, meteorolog la Serviciul Meteo German. „Ne așteptăm să existe rafale puternice de vânt în zonele joase sau chiar rafale cu rezistență la uragan în lanțurile muntoase și, de asemenea, în Alpi.”

El a adăugat că furtuna nu trebuie subestimată și că oamenii ar trebui să evite să călătorească și să iasă în aer liber.

Operatorii aeroporturilor din Berlin și Frankfurt au declarat că monitorizează îndeaproape vânturile de vânt. 

Compania aeriană germană Lufthansa a declarat că pasagerii trebuie să se pregătească pentru anulările și întârzierile de zbor între sâmbătă și marți, în timp ce operatorul feroviar german Deutsche Bahn (DB) a cerut oamenilor să planifice călătorii în timpul furtunii – în special în nordul și vestul Germaniei – să-și amâne călătoriile.

„Ne-am mobilizat și ne-am dublat toate forțele din fiecare regiune”, a spus un purtător de cuvânt al DB, adăugând că personalul este pregătit să răspundă la liniile electrice distruse și la copacii căzuți. 

amosnews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *