◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Nikos Vertis va susține al treilea concert LIVE la Sala Palatului

La insistențele publicului, Nikos Vertis, superstarul muzicii grecești,

va susține al treilea concert LIVE  la Sala Palatului! Miercuri, 27 martie 2019, ora 20:00

După ce concertele din 28 și 29 martie ale lui Nikos Vertis au fost declarate SOLD OUT, la insistențele publicului, organizatorii s-au întâlnit cu staff-ul celui mai popular artist al Greciei și au hotărât să programeze un al treilea spectacol: miercuri, 27 martie 2019, ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală.

A fost un efort considerabil din partea tuturor, mai ales că agenda îndrăgitului artist este plină până la sfârșitul anului. Dar pentru publicul din București și nu numai, pentru toate admiratoarele sale și pentru toți aceia care abia așteaptă să cânte, să danseze și să aplaude pe acordurile melodiilor lui Nikos Vertis, nimic nu este prea greu: cel de-al treilea spectacol este cadoul oferit din toata inima de către artist, tuturor românilor!

            Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, Nikos Vertis fiind acompaniat de propria orchestră de muzicieni.

Primii 500 de spectatori care vor cumpăra bilete la categoria VIP vor primi câte un mărţişor cu fotografia artistului, iar în perioada 1 – 8 martie, organizatorii au pregătit o surpriză pentru toată lumea:  25% reducere la toate categoriile de bilete!

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.

Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 27, 28 şi 29 martie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat – Nikos Vertis

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel.

Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

            Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, stația de metrou Unirii 1, casa de bilete a Teatrului de Revista “Constantin Tanase” și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro si blt.ro.

            Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpărarea unor falsuri, şi nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul în care, totuşi, s-au achiziţionat biletele si din alte puncte decât cele agreate, vă rugăm insistent să sunaţi la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor înainte de ziua spectacolului.

Info : 0722.408.143, 0745.171.770, 0747.057.222.

Pentru informații suplimentare și acreditări la spectacol:

Dana Panduru, PR

 Str. Ion Câmpineanu nr.28, Sala Palatului, biroul A4, sector 1

Mobil: 0722.408.143

  pr@vandbilete.ro

  www.vandbilete.ro

 

            Oana GEORGESCU, PR

Email: oana_georgescu2003@yahoo.com / oanageorgescu2017@gmail.com

Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *