default-logo

Lansare carte ˝Arta mesei˝, autor Elena Chiriță, 1 Iunie 2019, ora 12,30

Editura Universitară și jurnalista Elena Chiriță – autoare vă invită la lansarea cărții „ARTA MESEI. Eticheta modernă. Îndrumar practic. Gastronomie latino-americană – 100 de rețete exotice”.

Evenimentul editorial va avea loc în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, sâmbătă 1 iunie a.c. în Pavilionul B2, la Cafeneaua Literară Julius Meinl, între orele 12,30 -13,30. Complexul Expozitional ROMEXPO. În attach veți găsi un plan de orientare în Pavilionul B2, precum și harta Romexpo.  Intrarea este liberă.

„ARTA MESEI” nu se rezumă doar la un simplu rețetar, deoarece un capitol special este dedicat etichetei la masă. Totodată, rețetele adunate în această carte sunt parte a unei radiografii a istoriei și obiceiurilor din America Latină, un prilej ca să descoperiți moștenirea culinară precolumbiană asociată cu tradițiile gastronomice hispanice și africane.

Cuprinsul acestei lucrări va fi de mare ajutor tuturor persoanelor care vor să învețe nu numai cum să prepare mâncare cu savoare latino-americană sau cum să aleagă un meniu cu gust exotic, dar și cum să fie o gazdă sau un invitat cu bune maniere, cum să aranjeze și să folosească tacâmurile, ce să facă și, mai ales, ce să nu facă la masă.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.