◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Replică acidă a Simonei Halep pentru Daniel Dobre, în timpul partidei cu Angelique Kerber

Simona Halep (27 de ani – locul 7 WTA) a pierdut în sferturile de finală de la Eastbourne în fața lui Angelique Kerber (31 de ani – locul 5 WTA), scor 4-6, 3-6. Românca i-a reproșat anumite lucruri lui Daniel Dobre, antrenorul ei.

Simona a fost nemulțumită de modul în care antrenorul s-a comportat pe timpul partidei. Sportiva l-a chemat pe Daniel Dobre la on court coaching în cel de-al doilea set, când Kerber conducea cu 3-0.

Dobre a încercat să o încurajeze și să o sfătuiască, dar Halep l-a întrerupt și i-a reproșat încordarea pe care o simte din parte lui: ”Nu e vorba să câștig sau nu, pot să și pierd. Se poate și asta. Important este să fii mai relaxat”.

Simona Halep Eastbourne / Kerber, specialistă pe iarbă

Sunt foarte fericită pentru cum am jucat azi. Ştiam că am nevoie să joc cel mai bun tenis pentru a o învinge pe Simona. Este o mare jucătoare şi mereu trebuie să joci la maximum contra ei. Îmi place mereu să revin aici, am multe amintiri plăcute. Îmi place atmosfera şi sunt fericită să joc aici. Sper să am un meci la fel de buni şi mâine, în semifinale„, a spus Kerber despre Simona Halep la finalul meciului.

Partida din sferturile de la Eastbourne a fost a 11-a întâlnire directă dintre cele două. Halep conducea cu 6-4 la acest capitol, dar germanca a câștigat singurul duel anterior disputat pe iarbă. Kerber a trecut de Simona, la Wimbledon, în 2016, cu 7-5, 7-6, în sferturile competiției.

Kerber este o specialistă pe iarbă, anul trecut impunându-se la Wimbledon, după o finală fără istoric, scor 6-3, 6-3 cu Serena Williams.

În semifinale, germanca o va întâlni pe Ons Jabeur (62 WTA), care a trecut cu 1-6, 7-5, 6-3 de Alize Cornet, în ciuda faptului că a jucat accidentată.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *