◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Descoperirea vieții pe planeta Marte

Imaginaţi-vă o lume în care fiecare dintre noi am putea să ne teleportăm, să traversăm un vortex într-un continuu spaţiu-timp. Un astfel de model a fost creat pentru prima dată în anul 1968, în cadrul proiectului Pegasus.

Andrew Basiago este cercetător, iar în tinerețea sa a fost cooptat în proiectul Pegasus. În anul 2008, el a publicat un articol intitulat Descoperirea vieții pe planeta Marte, în care a vorbit despre teleportarea sa pe planeta Marte. Aceste experiențe au avut loc în perioada 1969-1972.

Conform declaraţiilor sale, CIA a realizat teleportarea unor persoane în trecut și viitor cu ajutorul unui aparat numit cronvizor, în anul 1968. Persoanele erau teleportate în trecut și viitor de unde au adus numeroase artefacte.

Basiago este o persoană foarte respectată în lumea ştiinţifică americană, fiind absolvent a cinci facultăţi. Afirmaţiile sale despre teleportare și existența vieții pe planeta Marte s-au dovedit a fi exacte și reale, în momentul în care, în anul 2008, un robot aparţinând NASA a descoperit primele forme de viața pe planeta Marte.

Basiago a fost teleportat pe planeta Marte de două ori, într-o colonie care era numită Marsgate. Conform declaraţiilor sale, membrii acestei colonii erau indigeni umani care trăiau în subteranul planetei Marte.

Racolarea persoanelor care au participat la proiectul Pegasus s-a făcut în mod abuziv, după care au fost supuşi la tehnologii cuantice secrete. Colonii de pe Marte erau descendenţi direcţi ai arienilor care posedau un substrat genetic excepțional. Pentru că Pământul a fost scena multor cataclisme și pentru că genomul uman trebuia protejat de astfel de evenimente, arienii au format colonii pe planeta Marte. Aceasta este teoria lui Basiago.

Afirmaţiile lui sunt susținute de Michael Relfe, care a lucrat timp de 20 de ani ca cercetător în cadrul Departamentului Forțelor Americane. În anul 1996, Relfe a fost teleportat în cadrul programului Pegasus, pe planeta Marte. Teleportarea a avut o regresie de 20 de ani. Vizita coloniei de pe Marte s-a efectuat în anul 1976.

Relfe a declarat că a intrat în contact cu reptilieni cu faţă umană, cu medici și tehnicieni care lucrau în laboratoarele din cadrul coloniei.

Celebrul romancier american H.G.Wells descria în una din operele sale, în anul 1895, o mașina cu care se putea explora timpul. Să poți să călătoreşti în timp este visul fiecăruia dintre noi. Un caz celebru privind călătoria în timp s-a petrecut în anul 1901, la Versailles, atunci când două britanice care vizitau împrejurimile, s-au trezit într-un alt timp sau poate într-o altă dimensiune.

piramide marte

În faţa lor, au apărut personaje din anul 1700 care corespundeau Micului Trianon. Cele două femei s-au plimbat printre aceste personaje fără ca acestea să le dea atenție. Era ca și cum, cele două britanice ar fi fost invizibile.

În ruinele de la Ninive care au o vechime de peste 2500 de ani, au fost descoperite lentile astronomice și pile electrice. Cei care susțin teoria teleportări în timp sunt convinşi că aceste obiecte au fost aduse de călătorii temporali.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *