default-logo

O implicare esențială 

Parteneriatele pe care UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA le-a realizat și întreținut, cu diverse entități socio-culturale, mai ales în ultimii ani, a condus la creșterea vizibilității și prestigiului profesiei la nivelul întregii societăți, a determinat o mai clară afirmare a demnității jurnalistului în spațiul public. 
Preocuparea noastră de a contribui la întronarea păcii sociale, la construirea unei armonii benefice dezvoltării societății românești în ansamblu, rodește necontenit. În acest context, este semnificativ parteneriatul de peste 3 ani, încheiat în ianuarie 2017 cu editura DETECTIV LITERAR. În cadrul lui, finalizăm un proiect la care ne gândim încă din clipa semnării protocolului. Este vorba de TABĂRA DE CREAȚIE MULTIDISCIPLINARĂ Slănic-ARGEȘ, denumită ARIS, la sugestia doamnei doctor Marina Musset din Italia, colaboratoare apropiată a editurii Detectiv Literar. Prin împlinirea acestui proiect, ne propunem ca UZPR să se implice mai mult în armonizarea societății noastre prin cultură, folosind ca vector principal creativitatea, în primul rând cea jurnalistică, fără a neglija însă vreun alt domeniu de manifestare a acesteia. 
Acest proiect nu s-ar fi concretizat fără sprijinul primăriei Aninoasa (Argeș), pe raza căreia funcționează tabăra, al Ligii de Unitate a Sindicatelor pe Municipiul București, al doamnei doctor Marina Musset(San Remo), al doamnei avocat Dana Cornea(București) și, nu în ultimul rând, al domnului Cătălin George Covașă (Suceava), cărora le mulțumim cu acest prilej. 
 
Departamentul Comunicare al UZPR 
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*