◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Doliu în presa din România! Jurnalistul și-a anunțat sinuciderea pe Facebook

Lumea presei este din nou în doliu, după ce un tânăr jurnalist a ales să-și pună capăt zilelor. Colegii de muncă și cei care l-au cunoscut sunt șocați de gestul bărbatului, mai ales că acesta și-a anunțat pe Facebook intențiile.

Un jurnalist s-a sinucis de dorul iubitei sale

Cosmin Bele era foarte cunoscut în Constanța, acolo unde a lucrat în radio, televizune, dar și în presa scrisă. Bărbatul de 43 de ani şi-a anunţat intenţia de a se sinucide printr-o postare pe Facebook.

Jurnalistul a trecut printr-o încercare grea, acum nouă luni de zile, când iubita sa a murit. Bărbatul nu a putut trece peste această cumpănă din viața lui și depresia a pus stăpânire pe mintea sa. S-a mutat la Timișoara și a renunțat la presă, însă nimic nu l-a ajutat. Ultimele sale postări pe rețeaua de socializare Facebook sunt despre iubita lui trecută în neființă.

„Minunea mea, unde eşti? Puiuka mea, mor de dor. Te iubesc imens”, scria Cosmin în urmă cu câteva zile, răvășit de dorul de iubita lui. Sâmbătă după-amiază a postat ultimul său mesaj pe Facebook, are le-a dat de gândit prietenilor săi virtuali: „Puiuka mea, acum chiar vin la tine”. Și așa a fost.

Sâmbătă, 15 februarie, IPJ Timiş anunţa că un bărbat s-a sinucis, după ce s-a aruncat sub roţile unui tren marfar în Gara de Nord din Timişoara. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă, iar oamenii legii au constatat că cel care a recurs la gestul extrem era Cosmin Bele.

Prietenii săi știau cât de mult a iubit-o pe Luciana

”Îmi pare extrem de rău,Cosmin! Suferința ta a fost mult prea mare pentru sufletul tău. Te vei fi întâlnit deja cu iubita vieții tale fără de care nu ai mai putut continua. Dumnezeu sa va odihnească si sa va iubiți dincolo de viata! Adio, Cosmin!”, ”Dumnezeu sa te ierte ! Nu.mi vine sa cred !”, ”Offf, Bele… Nici acum nu pot sa cred ca vom vorbi despre tine la timpul trecut. Știu ca ai iubit-p cât cerul pe Luciana, dar speram ca ea și iubirea pentru ea sa îți dea puterea de a continua viata pe Pământ și pentru ea… Din păcate ai luat decizia asta, care ne-a lăsat pe toți triști, mai săraci… Drum lin către stele și către puiuka ta și Dumnezeu sa aibă grija de sufletele voastre!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii jurnalistului.

playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *