◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Simona Halep va evolua și în proba de dublu a turneului WTA de la Dubai

Simona Halep a luat decizia de a evolua și în proba de dublu a turneului WTA de la Dubai, turneu din Emirate care va debuta începând de luni 17 februarie, turneu puternic dotat cu premii in valoare de peste 2 milioane de dolari.

La simplu, românca este favorita 1 și are primul tur liber, urmând ca in faza a doua sa dea piept cu învingătoarea dintre Jabeur si Riske, meci care are loc luni, putin dupa ora 9.

In proba de dublu, românca va face pereche alături de sportiva din Germania Julia Goerges, iar cele doua si-au aflat adversarele din primul tur. Halep si Goerges vor da piept in runda inaugurala cu japoneza Makoto Ninomiya si chinezoaica Zhaoxuan Yang.

Daca cele doua vor trece de turul I, ele vor evolua in turul secund cu americanca Nicole Melichar si chinezoaica Yifan Xu, favoritele cu numarul 3 ale turneului din Emiratele Arabe Unite.

Goerges este sportiva care duminica a pierdut in faza a doua a calificarilor la Dubai cu o alta romanca, Sorana Cirstea, 69 WTA, dupa o partida tensionata, decisa in tiebreakul ultimului set.

In 2019, Simona a fost eliminata in sferturile de finala de la Dubai de Belinda Bencici, in trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-2. Sportiva din Elvetia avea sa si castige trofeul la final.

Cel mai probabil, Halep si Goerges vor evolua luni la Dubai in primul tur in proba de dublu, dar ramane de asteptat un comunicat oficial din partea organizatorilor, cu privire la programul complet de maine.

In 2015, Simona Halep se impunea in cadrul turneului de tip Premier 5 de la Dubai, intr-o finala cu Karolina Pliskova din Cehia.

ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *