◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

La ei se poate! ELVEȚIA STOPEAZĂ PE TERMEN NEDEFINIT implementarea 5G, datorita imensei opoziții publice

Încă o dovadă: Din cauza imensei opoziții publice dar și a îngrijorării privind efectele negative asupra sănătății, ELVEȚIA STOPEAZĂ PE TERMEN NEDEFINIT implementarea 5G

The Financial Times relatează:

Elveția, unul dintre liderii mondiali în implementarea tehnologiei 5G, a pus în vigoare un moratoriu pe termen nedefinit utilizarea rețelei sale din cauza temerilor privind efectele asupra sănătății.

Elveția este printre țările din Europa care sunt destul de avansate în implementarea tehnologiei 5G. Bogata țara alpină a instalat numai în ultimul an peste 2 000 de antene pentru a-și adapta rețeaua iar furnizorii elvețieni de telecomunicații le-au promis aproape tot anul clienților lor o iminentă acoperire 5G.

Cu toate acestea, o scrisoare trimisă guvernelor cantoanelor la sfârșitul lunii ianuarie de către Agenția Elvețiană pentru Mediu, Bafu, solicită timp pentru a autoriza utilizarea noilor turnuri 5G, declară pentru Financial Times oficiali care au văzut scrisoarea.

Conform site-ului The Liberty Beacon, care preia și el știrea din Financial Times, agenția este responsabilă pentru furnizarea criteriilor de siguranță pe baza cărora operatorii telecom pot fi trași la răspundere pentru emisiile de radiații. Conform structurii ultra-federalizate a Elveției, infrastructura telecom este licențiată și monitorizată în privința conformității de către autoritățile fiecărui canton, dar cadrul legal este stabilit la Berna.

Agenția spune că „nu are cunoștință despre niciun standard internațional” care ar putea fi folosit pentru a stabili niște criterii. „Din acest motiv, Bafu va studia expunerea la antenele 5G în detaliu și, dacă este posibil, în condiții de folosire similare cu cele din lumea reală. Acest lucru cere însă timp”, mai spune agenția.

[…] Asociația Medicală Elvețiană a recomandat precauție în folosirea 5G, sugerând că principiile legale cele mai restrictive ar trebui aplicate în acest caz, din cauza întrebărilor rămase fără răspuns privind potențialul risc al acestei tehnologii de a provoca vătămări ale sistemului nervos și chiar cancere.

Nu există niciun studiu important privind impactul 5G asupra sănătății.

Pe de altă parte, sunt nenumărate studii care arată că tehnologia WiFi în forma actuală poate avea o multitudine de efecte negative asupra sănătății noastre, studii care însă sunt în general ignorate de guvernele noastre și de media (recent, în Marea Britanie s-a mers până la interzicerea unei reclame care avertiza despre pericolele 5G).

Iată un alt studiu realizat doar cu câteva luni în urmă.

Din BioNews, 7 mai 2019, „Un studiu sugerează că dispozitivele WiFi afectează sperma”:

Un studiu efectuat de un mic grup de cercetători din Japonia a relevat că expunerea la radiații WiFi are efecte dăunătoare asupra funcțiilor spermei.

Studiul a vizat efectul undelor electromagnetice (EM) generate de dispozitivele WiFi asupra lichidului seminal uman. S-a descoperit că expunerea îndelungată direct la un router portabil WiFi reduce motilitatea spermatozoizilor și crește mortalitatea acestora.

Eșantioanele de lichid seminal analizate au fost prelevate de la 51 de bărbați care urmau la clinică un tratament pentru fertilitate, așa cum sunt fertilizarea in vitro sau inseminarea artificială.

Eșantioanele au fost analizate în diferite conditii: fără expunere la EM, protejate de un scut și expuse complet.

Eșantioanele expuse complet au fost așezate lângă un router de buzunar, similar cu modul în care un bărbat își ține telefonul în geacă. După două ore, motilitatea și sănătatea spermatozoizilor scăzuse dar efectul cel mai puternic s-a putut observa în eșantioanele expuse complet la unde EM. Diferențele dintre eșantioanele expuse în diferite condiții au fost și mai vizibile după 24 ore de expunere.

„Judecând pe baza rezultatelor prezentului studiu, este corect să considerăm că riscul privind potențiale efecte negative este direct proporțional cu durata expunerii”, a declarat Nakata pentru NewsGP. „Și când mă refer la expunere îndelungată nu vreau să spun căteva zile, săptămâni sau luni – mă refer la ani. Gândindu-ne la miliardele de oameni peste câteva decenii, impactul va fi uriaș în privința ratei fertilității.”

 

Turnurile 5G sunt la scară exponențială mai puternice decât actualele dispozitive WiFi iar ei for să le planteze în toate comunitățile, la câțiva zeci de metri de casele oamenilor, pentru eficiență maximă.

Felicitări poporului elvețian pentru că s-a ridicat împotriva acestei nebunii! Toți ar trebui să îi urmăm exemplul!

Comentariul traducatorului:

Așadar, pentru cei care nu își dau seama de efectul protestelor neregizate ci izbucnite din nemulțumirea sinceră, iată efectul. Acum șase luni, tot aici puteați citi:

Tehnologia este întâmpinată cu proteste în Elveția. Cetățenilor le este teamă că le va fi afectată sănătatea

Și în final, iată rezultatul! Nu e nimeni naiv încât să creadă că acolo firmele de telecom nu or fi făcut „lobby”, că nu or fi încercat – și poate au și reușit – să „convingă” politicieni, oameni de știință sau nume sonore din presă ca să aibă opinii favorabile acestei tehnologii drăcești. Toți banii și toată puterea din lume nu pot rezista însă împotriva oamenilor uniți!

Diferența dintre un altruist și un egoist este că primul jinduiește la noblețea sacrificiului iar al doilea la beneficiile de pe urma gestului făcut de primul. Dar pentru a fi uniți, trebuie să învățăm să ne pese de celălalt de lângă noi, nu putem aștepta până ce el va face primul pas… Trebuie să alegem altruismul. Să-l facem noi acest pas, să creăm noi legătura și să-i arătăm că-i suntem alături atunci când are nevoie. Doar așa va învăța să asculte și să rezoneze și el cu cei din preajmă. Și să-i pese! Nu vom avea lideri buni în fruntea țării până nu vom învăța toți să nu aruncăm gunoaie pe stradă, să ajutăm pe vecin să-și ducă plasele până la ușă, să dăm din puținul nostru celui ce are și mai puțin. Fără vreo răsplată. Și, poate așa, vom fi și noi mai multe glasuri în stradă atunci când ne bagă pe gât 5G, vaccinare obligatorie, LGBT, anti-românism, anti-creștinism sau corectitudine politică. Doamne-ajută! Sursa: saccsiv

nationalisti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *