◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Simona Halep, reacţie impresionantă după triumful de la Dubai :”Ce emoţii, ce nebunie! Am dat tot, acum sunt aproape moartă!”

Simona Halep a cucerit primul său titlu din 2020 după o finală de un rar dramatism contra Elenei Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6. Românca a reuşit să reintre în posesia trofeului de la Dubai după 5 ani. A fost titlul cu numărul 20 din cariera marii noastre campioane.  

„Ce emoţii, ce nebunie! A fost un meci tare, o felicit pe adversara mea, Elena Rybakina, a jucat foarte bine, este o jucătoare tânără, are tot viitorul în faţă.

Serveşte atât de tare încât mă uitam la minge şi nu-mi venea să cred! Uneori nici nu puteam să ajung, a fost greu la retur, dar am luptat din toate puterile, îmi doream enorm să câştig aici. Am dat tot ce am putut, acum sunt aproape moartă!

A fost greu, am servit pentru meci la 6-5, dar am fost mai puţin calmă atunci. La nivelul acesta aproape nu mai contează diferenţa de un break. Dar sunt mândră de mine, de jocul arătat în această săptămână. 

Mulţumesc tuturor! M-aţi împins de la spate să câştig!,” a fost prima reacţie a Simonei Halep după finala de la Dubai. 

Simona Halep, campioană la Dubai. A fost 3-6, 6-3, 7-6

În finala de la Dubai, Simona Halep a luptat fantastic cu Elena Rybakina, în direct la Digi Sport. Jucătoarea din Kazahstan a luat primul break al meciului și a făcut 4-2, iar apoi a câștigat primul set cu 6-3.

„Simo” a cerut de 3 ori intervenția antrenorului

A fost momentul în care Simona a cerut pentru prima dată ajutorul antrenorului Artemon Apostu Efremov, iar asta s-a văzut în setul secund. A făcut break și, cu toate că și Rybakyna a făcut break la rându-i, românca s-a impus cu 6-3 în actul secund, după ce a mai solicitat o dată intervenția antrenorului.

Setul al treilea a fost cel mai dramatic. La 2-3, „Simo” a cerut din nou on-court coaching, iar meciul s-a dus în tie-break. Aici, „Simo” a reziatat serviciului puternic al adversarei și a câștigat o finală electrizantă, scor 3-6, 6-3, 7-6. Astfel, Halep s-a încoronat pentru a doua oară campioană la Dubai, după trofeul din 2015. Simo a ajuns la 20 de titluri în carieră.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *