◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Misterul mumiilor ciudate descoperite într-o casă din Londra! Sunt de origine extraterestră?

În anul 2006, autoritățile londoneze aproba demolarea unei case care a aparţinut lordului Thomas Theodore Merrylin. În subsolul clădirii, au fost descoperite 5000 de cutii din lemn sigilate.

Merrylin s-a născut în anul 1782. După ce mama sa a murit, de educația tânărului s-a ocupat Părintele Edward. Când a împlinit vârsta de 16 ani, tatăl lui Merrylin s-a retras din armată și a urmat o carieră în crypto-antropologie. Merrylin și tatăl sau au străbătut lumea timp de 20 de ani, în căutarea unor noi specii.

După moartea tatălui său, Merrylin se retrage din viața publică și începe să studieze zoologia neconvenţională. Avea o aparentă tinerețe fără sfârșit. La vârsta de 80 de ani, arata ca și cum ar fi avut 40 de ani. Mulți l-au acuzat de magie neagră.

De-a lungul timpului, reuşise să strângă o colecție impresionantă de creaturi pe care unii le-au considerat blasfemiatoare.

În anul 1942, directorul unui orfelinat din Londra primește o scrisoare în care era anunțat că un conac, o veche casă a lui Merrylin era donata orfelinatului.

În actul de donaţie erau înscrise două condiții. Prima se referea la faptul că subsolul să rămână închis, iar cea de a doua condiţie impunea ca imobilul să nu fie niciodată vândut.

Până în anul 1960, clădirea a fost utilizată ca orfelinat, după care a intrat în administrarea autorităţilor londoneze. În anul 2006, clădirea este cumpărată de un dezvoltator imobiliar care hotărăşte să o demoleze.

În subsolul clădirii au fost descoperite 5000 de cutii din lemn, în interiorul cărora erau perfect conservate creaturi nemaiîntâlnite, Homo vampyrus, Homo lupus, Draco alatus, cărți despre o specie de ființe numite cei vechi.

rp_mumie-extraterestru.jpg

Artefactele sunt considerate de către specialişti ca fiind inestimabile. Creaturi precum Homo lupus au fost descoperite în Scandinavia, în anul 1820 și erau descrise ca fiind niște creaturi cu formă de lupi, corpul era acoperit de blană, aveau gheare puternice și erau foarte agresivi.

Related Posts

Abonare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *