default-logo

Aur pentru România la Campionatul European de tenis, categoria Under 14 ani

România a plecat cu două medalii de la Campionatul European de tenis Under 14, una dintre ele fiind din metalul cel mai strălucitor, aur, venită din partea unui băiat care le călca pe urmele lui Gasquet, Djokovici sau Dimitrov.
Alexandru Coman este un tanar tenismen de mare viitor pentru Romania, el cucerind două medalii la Campionatul European de tenis, Under 14 ani. Coman este, la 14 ani, numărul unu la categoria sa de varsta la nivel international.
In competitia desfasurata la Most, in Cehia, intre 22-28 iulie, Alex Coman si-a incheiat participarea cu doua medalii, bronz in proba de simplu și aur in cea de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Andrei Firaru.
Tenismenul antrenat de Alex Banciu isi confirma form foarte buna din ultima vreme, fiind pe locul 1 in lume la categoria sa pentru a 13-a saptamana la rand. Jucătorul nostru este legitimat la CSM Craiova.

Coman, dupa aceste medalii, si-a sporit sansele de a participa la Masters-ul categoriei Under 14, un adevărat Turneul Campionilor, acolo unde participa cei mai buni 8 jucători din categoria de vîrstă.

Campionatul European de tenis a lansat de-a lungul anilor multi jucători care aveau sa facă istorie in circuitul ATP, vorbim de Richard Gasquet, aur in 1999, Novak Djokovici (2001) sau Grigor Dimitrov (2005) .

m.ziare.com

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*