◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Dovezi incontestabile că extratereștrii ne urmăresc de foarte multă vreme

Un astronaut de la NASA a confirmat faptul că pe una dintre lunile lui Jupiter ar putea exista forme de viață. Cele mai propice locuri din sistemul solar unde ar putea exista forme de viață sunt Marte, inelele lui Saturn și lunile lui Jupiter, Europa și Callisto.

Primele probe care atestă existența obiectelor zburătoare neidentificate apar în hieroglifele egiptene în anul 1450 î.Hr. De-a lungul istoriei, au urmat alte probe, documente, observații directe care au confirmat teoria existenței unor civilizații extraterestre. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

Edgar Mitchell, astronautul care a văzut OZN-uri
Edgar Mitchell, al șaselea astronaut care a pus piciorul pe Lună, a făcut declarații despre faptul că în a treia zi de zbor spre Lună, nava spațială a fost urmărită timp de câteva ore de un OZN. Curajoasa sa declarație a deranjat oficialii de la NASA care l-au considerat ca fiind nebun.

Napoleon, o dispariție misterioasă
În anul 1794, Napoleon a dispărut în mod misterios timp de câteva zile. La reîntoarcerea sa, el a spus că a fost răpit de entități nepământene. După moartea sa, creierul lui a fost cercetat de cei mai renumiți specialiști, care au descoperit un cip, realizat dintr-un metal necunoscut.

Wow, un semnal misterios
În anul 1977, specialiștii de la Universitatea Ohio au afirmat că au interceptat un semnal radio care provenea de la o distanță de 220 milioane de ani lumină.

Luna roșie a lui Jupiter
Un studiu publicat în anul 2001, a relevat faptul că că luna roșie a lui Jupiter, numită Europa, ar putea prezenta forme de viață.

Sondaje
Peste 48% din populația SUA este convinsă că există viață extraterestră, iar 29% susțin că omenirea a fost deja contactată de extratereștrii.

Prima fotografie a unui OZN a fost realizată în anul 1883, de către astronomul Jose Bonilla Zacatecas, în Mexic.

EFEMERIDE.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *