Start VOT ELECTRONIC; Adunarea Generală a UZPR; 14 martie 2020

Sâmbătă 14 martie 2020 la Sediul Central al UZPR.

Datorită restricțiilor impuse de municipalitate, -și chiar la nivel național, restricții impuse de epidemia virusului care bântuie pe mapamond, băgând spaima în oamenii de rând, dar și în guverne, (drept pentru care s-au impus măsuri de prevenire a înmulțirii și a propagării acestui coronavirus și, astfel, s-a cerut populației să rămână cât mai mult în case),   Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, care avea programată pentru data de 14 martie 2020 Adunarea Generală, nu a putut ține sesiunea programată cu participarea fizică a ziariștilor,  drept pentru care a luat decizia de a se vota online, și, de aceea, sâmbătă, 14 martie 2020, la sediul central din Piața Romană n-a fost forfotă. Au venit totuși la sediu câțiva jurnaliști foarte devotați profesiei, care, în frunte cu președintele, distinsul domn Doru Dinu Glăvan, după mici chestiuni puse la punct în ceea ce privește modalitatea votării, au dat START VOT, fix la ora 10,00.

 Mai mult de două ceasuri, cât eu am rămas în sediu, telefoanele din secretariate au sunat întruna. Cei de la filialele județene voiau să vorbească personal cu președintele ca să se asigure că procedează corect, că au înțeles exact cum trebuie să se desfășoare votul, ca să nu fie discuții după aceea. Cu un calm imperturbabil, dl președinte Doru Dinu Glăvan a răspuns fiecăruia, dând lămuriri suplimentare.

Vă ofer alte câteva imagini, și, totodată, un interviu cu președintele UZPR, distinsul domn Doru Dinu Glăvan. Vă garantez că e o adevărată bucurie să stai de vorbă cu Domnia Sa! Vorbește curat, deschis, demn. Încă o dată mi se confirmă – dacă mai era nevoie – că Domnia Sa era cel predestinat și merită să ocupe scaunul de președinte, scaun care, deși impune o domnie, nu este un jilț, ci este foarte, foarte simplu, un scaun oarecare, ca oricare altul din birourile UZPR. Nimic pompos. Nimic catifelat, nimic înzorzonat. Felicitări!

Așteptăm rezultatul voturilor și vă vom ține la curent cu mersul lucrurilor! (A.R.)

cafeneauainterviurilor.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

  1. l.c. Reply

    FELICITĂRI!

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.