◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

A AVUT LOC CAMPIONATUL NAȚIONAL AL SERBIEI LA TENIS DE MASĂ, PENTRU CADEȚI ȘI CADETE

Romana Putnic – pe locul III

În ultima zi a lunii februarie, la Centrul Sportiv „Spens” din Novi Sad, a avut loc Campionatul Național al Serbiei la tenis de masă, pentru cadeți și cadete. La această competiție importantă, tânăra Romana Putnic de origine din Vlaicovăț, membră a Clubului „Millennium” din Vârșeț, a înregistrat un succes de răsunet – locul III și Medalia de bronz, într-o concurență extreme de puternică. Romana a participat în categoria cadetelor și în toate meciurile defsășurate a înregistrat rezultate impresionate. Romana a reușit să dispună de adversara sa Jelena Stefanović din Panciova cu rezultatul de 3:0, după care a iești câștigătoare în meciul cu Emilija Popović din Belgrad, scorul fiind 3:1, ambele jucatoare bune, talentate și bine plasate în ligă. Însă, din păcate în semifinală a pierdut cu scorul de 3:1 de la Dušica Todorović din Barajevo, care s-a clasat pe locul II. La adresa Romanei, trenerul Branislav Djan are doar cuvinte de laură: „Romana s-a luptat cu toată forța ca să câștige. Talentul, munca și ambiția au dat roadele dorite. Ea poate să joace orice, cu oricine. Așa a fost și anul trecut, când a intrat în Top 12. Anul acesta, la Campionatul Serbiei, a demonstrate că este o jucătoare de mare valoare.

Cu această ocazie îi felicităm pe Romana și antrenorul Branislav Djan pentru premiul obținut și le dorim rezultate bune în continuare.

 

Mariana STRATULAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *