◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

TVR se alătură campaniei umanitare “România salvează România”

TVR se alătură campaniei  umanitare “România salvează România”
 
    Campania lansată de Crucea Roșie Română vizează strângerea de fonduri pentru ajutorarea celor care luptă contra pandemiei declanșate de coronavirus
Iuliana Tudor, vedeta Televiziunii Române, este ambasadorul acestei campanii

Televiziunea Română a încheiat un parteneriat cu Crucea Roşie Română pentru a sustine campania națională “România salvează România“ de strângere de fonduri pentru ajutorarea celor care luptă împotriva pandemiei declanşate de virusul COVID 19.

Televiziunea Română continuă, astfel, îndelungata colaborare cu Crucea Roşie Română prin care susţine campaniile umanitare derulate de această organizație la nivel naţional sau internaţional.

“ În aceste vremuri incerte, știm sigur un lucru: bunătatea și solidaritatea ne fac mai puternici. Pandemia COVID19 este o urgență de sănătate globală care afectează viața și programul zilnic al fiecărei persoane. Am credința că fiecare dintre noi poate ajuta la înfrângerea acestui virus. Este timpul să fim uniți, este timpul să ne implicăm. Salvarea vine de la noi. România salvează România!”, a declarat Iuliana Tudor, ambasador al Crucii Roșii Române.

Donațiile pot fi făcute prin sms la 8827 cu valoare de 2 euro/sms (valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din țară, fără costuri suplimentare), online pe www.crucearosie.ro sau direct în contul campaniei RO59BRDE410SV24517324100 (Lei), deschis la BRD Agenția Piața Romana

Donațiile colectate vor fi utilizate pentru:

    Dotarea unităților sanitare de pe întreg teritoriul României cu aparatură medicală și materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate cu COVID-19
    Ajutor cu materiale de protecție pentru personalul care asigură permanență  în cadrul instituțiilor din subordinea MAI, MAPN, MS.
    Ajutor cu pachete alimentare și pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu, în limita resurselor disponibile, și în strânsă legătură cu autoritățile locale.
    Ajutor pentru centrele de carantină din țară, în limita resurselor disponibile, și în strânsă legătură cu autoritățile locale.

Încă de la începutul acestei perioade de criză, cele două instituţii, Televiziunea Română şi Crucea Roșie Română au desfăşurat activităţi specifice, în colaborare permanentă cu autoritățile, implicându-se în efortul colectiv de a proteja populaţia împotriva răspândirii infecţiilor cu coronavirus şi pentru a consolida eforturile făcute în lupta contra COVID-19.

Televiziunea Română îşi respectă misiunea sa publică prin adaptarea permanentă a programelor sale în concordanţă cu cerinţele prioritare ale acestei perioade. La fel, Crucea Roşie Română, conform mandatului său, a iniţiat şi derulează deja acţiuni de ajutorare în ceea ce priveşte achiziţia şi distribuţia de materiale de igienă, echipamente de protecţie, aparatură medicală, materiale de strictă necesitate sau alimente de bază.

Crucea Roșie Română şi Televiziunea Română îndeamnă populația să respecte indicațiile autorităților și să se informeze din surse sigure.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *