Pitești: Angajări de personal la Spitalul militar

Spitalul Militar de Urgență  „Dr. Ion Jianu” Piteşti va face angajări de personal. 

 Acestea se vor face pentru o perioadă determinată de şase luni, condiţiile generale şi cele specifice posturilor care urmează a fi încadrate, punctele de contact, documentele necesare şi termenele de trimitere a cererilor de angajare urmând a fi publicate de fiecare unitate medico-militară pe site-ul propriu, dar şi pe site-ul central al Ministerului Apărării.

  Autoritățile spun că pe lângă Bucureşti, Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Sibiu şi Timişoara şi Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” Piteşti are nevoie de personal. 

 Astfel, în contextul eforturilor întreprinse de factorii decidenţi pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, Ministerul Apărării Naţionale a demarat măsurile necesare pentru suplimentarea numărului de posturi din sistemul medico-militar în vederea încadrării cât mai rapide a acestora, în conformitate cu prevederile Decretului 195/16 martie 2020 privind instituirea stării de urgenţă în România.

Sunt disponibile funcţii de medici în diferite specialităţi precum boli infecţioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgenţă, medicină de laborator, anestezie şi terapie intensivă, radiologie şi imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie, dar şi de asistenţi medicali şi farmacişti, în spitalele militare, institutele şi centrele medicale ale MApN. 

Constantin PAŞOL  

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.