◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Consiliul Europei a respins obligativitatea vaccinării și discriminarea împotriva celor care refuză vaccinul

La 27 ianuarie, Consiliul Europei a semnat Rezoluția 2361, care prevede că vaccinările în statele membre ale UE nu ar trebui să fie obligatorii. Mai mult, persoanele care nu au fost vaccinate nu pot fi discriminate în niciun fel. Aceasta oprește efectiv noțiunea de „pașapoarte de vaccinare”. Rezoluția merge atât de departe încât să ordone statelor membre precum Suedia să informeze activ cetățenii cu privire la aceste drepturi. Rezoluția a fost ignorată de politicienii obișnuiți și mass-media.

Mulți cetățeni au fost îngrijorați dacă vaccinurile netestate vor fi obligatorii, deoarece a fost deja propus în mai multe țări. În Suedia, însă, nu a fost, din cauza unei legi care interzice intervențiile medicale involuntare. Dar, în ciuda acestei legi, guvernele ar putea exercita o presiune atât de puternică asupra populației lor, încât ar putea deveni aproape imposibil să trăiască fără a fi expuși acestei acțiuni punitive experimentale. În Danemarca, un pașaport de vaccinare ar putea fi solicitat în curând pentru a avea acces la mall-uri, evenimente sportive și alte locuri publice, transport public sau călătorii în străinătate. Din fericire, Consiliul Europei pune capăt ferm acestor planuri, deoarece experimentele medicale neconsimțite sunt interzise de Convenția de la Nürnberg.

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală de cooperare europeană cu 47 de state membre, care, în ciuda numelui și a aceluiași steag, este separată de UE. Rezoluțiile sale nu sunt obligatorii din punct de vedere juridic, dar recomandările adresate statelor membre sunt aproape întotdeauna respectate. De exemplu, încă din noiembrie anul trecut, guvernul a propus modificarea legilor Suediei ca urmare a Convenției Consiliului Europei privind criminalitatea informatică. Rezoluția privind vaccinarea forțată descrie pe scurt problemele cauzate de pandemia Covid-19 cu șomajul rezultat, recesiunea economică și sărăcia. De asemenea, subliniază că există o anumită neîncredere în rândul populației europene cu privire la un program de vaccinare forțată. Rezoluția conține diverse recomandări pentru a obține un aport mare de vaccinare, dar și ceva neașteptat – și anume dispoziții clare pentru aceasta.

Punctul 7.3 din rezoluție obligă toate statele membre să se asigure că cetățenii sunt informați că vaccinările împotriva Covid NU sunt (singurul cuvânt scris cu majuscule pe tot parcursul rezoluției) obligatorii și că nimeni nu este presat politic, social sau altfel să fie vaccinat. În al doilea rând – cel puțin la fel de important – statele membre trebuie să se asigure că nimeni nu este discriminat pentru că nu a fost vaccinat din cauza riscurilor posibile pentru sănătate sau pentru că persoana pur și simplu nu dorește să fie vaccinată. Acesta din urmă este deosebit de interesant, având în vedere propaganda actuală a pașapoartelor de vaccinare de către mass-media din sistem și de mai multe guverne europene, despre care susțin că este necesară. Guvernul suedez a anunțat pe 4 februarie că a decis să introducă un certificat digital de vaccin care va fi gata până în vară. Dar la ce se folosește atunci, dacă devine ilegală discriminarea cuiva care nu îl are?

Când guvernul suedez a rezumat cele mai importante lucruri din sesiunea de iarnă a Consiliului Europei pe site-ul său oficial din 29 ianuarie, acest lucru – de departe cel mai important din întreaga rezoluție – nu a fost menționat nici măcar aluziv. Nu este dificil să înțelegem de ce, având în vedere propaganda fără precedent pentru vaccinările în masă din partea guvernului suedez și, nu în ultimul rând, a sistemului media, care este manipulată până la niveluri nevăzute anterior, nici măcar în timpul războiului. În Germania, prim-ministrul Bavariei, Söder (CSU) presează în mod similar pentru vaccinările obligatorii pentru anumite grupuri profesionale, de exemplu în asistența medicală. Și chiar a chemat Consiliul German de Etică să-l ajute în acest efort. De fapt, au existat zvonuri conform cărora Söder a primit recompense de la companiile farmaceutice.

Conform Convenției de la Nürnberg, vaccinurile experimentale pot fi văzute ca un experiment asupra populației. În cazul vaccinurilor ARNm – ModeRNA și Pfizer, acestea nu au fost niciodată testate anterior. Convenția constă din zece puncte, iar prima prevede: Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut necesar. Dar întrebarea rămâne: Este cu adevărat voluntar dacă nu aveți voie să lucrați, să trimiteți copiii la școală, să călătoriți sau chiar să vizitați mall-ul dacă nu vă supuneți vaccinurilor experimentale? Al cincilea punct afirmă: Niciun experiment nu trebuie efectuat acolo unde există motive să credem că va avea loc moartea sau vătămarea invalidantă. Nenumărate autorități de sănătate și control din mai multe țări au declarat că se așteptau ca acest lucru să se întâmple la o scară mare. A fost deja enumerate decese sau leziuni grave cauzate de vaccin, inclusiv la Agenția de Sănătate Publică din SUA CDC.

      Rezoluția 2361 a Consiliului Europei privind vaccinurile:

7.3  – În ceea ce privește asigurarea unei absorbții ridicate a vaccinului:
7.3.1 Asigurați-vă că cetățenii sunt informați că vaccinarea NU este obligatorie și că nimeni nu este presat politic, social sau altfel să se vaccineze, dacă nu doresc să o facă ei înșiși;
7.3.2 Să se asigure că nimeni nu este discriminat pentru că nu a fost vaccinat, din cauza unor posibile riscuri pentru sănătate sau pentru că nu dorește să fie vaccinat;

 Așa că, dragilor, celor prea vehemenți cu vaccinarea, băgați-le sub nas această Rezoluție, ca să le mai treacă elanul neomarxist.

Există mari demonstrații în Germania și s-au răspândit la Viena și la Coopenhaga. Oamenii au mai multă îndreptățire decât autoritățile publice și resping mandatele Covid. În Țările de Jos, Curtea de la Haga a decis că starea de blocare/închidere Covid nu are niciun temei juridic și „este o încălcare de amploare a dreptului la libertatea de circulație și a vieții private și limitează, printre altele, dreptul la libertatea de întrunire și manifestare”.

Klaus Madersbacher, proprietarul site-ului antikrieg.com, crede că germanii asociază campania bazată pe frică cu noi controale guvernamentale asupra vieții și activităților oamenilor, cu o agendă hegemonică americană. El crede că a început o mișcare revoluționară de masă care ar trebui acum să se organizeze sub autoritatea unei conduceri pentru a obține independența țărilor și a popoarelor lor. Teatrul cu și în jurul coronavirusului este pus în scenă cu intenția explicită de distragere a atenției și de a crea frică și un climat de nesiguranță general, ceea ce duce la măsuri de control care permit puterea hegemonică, rezultând poate într-o „resetare globală”, care servește interesului celor puțini, în detrimentul celor mulți. Împotriva acestor măsuri, germanii și națiunile vecine se ridică într-o disponibilitate fără precedent și neprevăzută de a se apăra ca popor și societate. Am citit protestele din ultimele luni ca expresii clare prin care poporul german nu mai este dispus să se supună guvernelor marionetă care nu reușesc să reprezinte interesele poporului […].

Autor: Paul Craig Roberts 

Sursă: freewestmedia.com, via romaniaunita.ro 

CONCLUZIA GUVERNULUI ROMÂNIEI: Vaccinarea obligatorie se va face la ordinul ministrului Sănătății cu recomandarea OMS. Amenzi de până la 10 mii de lei

„Adoptarea Legii vaccinării, care va cuprinde obligativitatea vaccinării populației, dar și obligația autorităților, în primul rând a Ministerului Sănătății, de a desfășura campanii de informare, de a asigura aprovizionarea cu vaccinuri, de a garanta calitatea și siguranța vaccinării conform standardelor europene. În cadrul legii vaccinării va fi stabilită și obligația Ministerului Sănătății de a elabora și aplica un plan multianual de vaccinări și implicit, un plan multianual de achiziții de vaccinuri, se arată în textul de lege pentru vaccinarea obligatorie.

În proiectul de lege care a trecut de votul Camerei Deputaților scrie, chiar într-unul dintre primele articole, că „vaccinarea copiilor cu vaccinurile prevăzute în Calendarul național de vaccinare, aprobat prin ordin al ministrului Sănătăţii, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii ori unor grupuri de populaţie, este obligatorie.

Totuși, legea este ușor ambiguă și interpretabilă ceea ce lasă loc de speculații, dar și de abuzuri, în cazul în care autoritățile și-ar dori acest lucru. Având în vedere că, în momentul de față, stăm într-o stare abuzivă de alertă, nu putem avea așteptări prea mari de la cei care vor impune această lege obligatorie a vaccinării și a pașaportului digital de vaccinare.

În textul legii adoptate de Camera Deputaților se arătă că vaccinarea obligatorie poate fi impusă prin ordin al ministrului Sănătății, la propunrea GTCAV și/sau la recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății. De asemenea sunt prevăzute amenzi drastice ce pot ajunge până la 10.000 de lei.

Sursa: romaniaunita.ro

Certitudinea

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *