◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

PIERDEREA CREDINŢEI, UN SEMN AL VENIRII ANTIHRISTULUI

Antihristul este asociat cu Apocalipsa. Este vrăjmaşul lui Hristos, este falsul învăţător. Prima formă de Antihrist este cea a regelui Gog care apare în Cartea lui Iezechil și în Apocalipsă, unde întruchipează o creatură pământeană a lui Satana.

În Biblie, Antihristul este prezentat ca un rege malefic, care se va ridica împotriva lui Dumnezeu, va spune lucruri nemaiauzite. În profeţiile lui Daniel și ale lui Ioan, Antihristul este asociat cu zece conducători care îi închina regatele și i se supun pentru a crea un imperiu efemer.

Chiar Iisus le vorbește ucenicilor despre falşii Mesia care vor înșela multe neamuri cu privire la sfârșitul lumii. Unii teologi considera ca Antihristul va avea o ascensiune care va declanşa Armagedonul, bătăliile dintre armatele lui Hristos și ale Satanei.

De-a lungul timpului, oamenii au încercat să identifice Antihristul în conducători sau papi. În anul 1888, Nietzsche scria cartea Antihristul, în care ridica în slăvi spiritul bărbătesc al păgânismului. În una din scrierile sale, Nietzsche scria, eu sunt Antihristul, ceea ce i-a făcut pe unii să creadă acest lucru.

Unii au identificat Antihristul cu Revoluția roșie. Este cunoscut faptul că regimurile comuniste au omorât peste 96 de milioane de persoane, dintre care 65 de milioane în China și 20 de milioane în URSS.

Aleister Crowley și-a revendicat titlul de Fiară sau 666. Președintele SUA Roosevelt a deținut funcţia timp de 12 ani și mulți dintre criticii săi, conservatori creştini, în considerau Antihristul.

Fostul preşedinte Saddam Hussein a fost considerat a fi Antihristul, mai ales atunci când a decis să restaureze vestigiile Babilonului, considerat orașul desfrâului.

În anul 2007, George Bush a fost numit antihrist de către cei care au contestat decizia lui de a organiza o cină de Ramadhan în Biroul Oval de la Casa Albă.

Cu 600 de ani în urmă, Sfântul Nil, de la Muntele Athos a făcut o previziune despre venirea Antihristului. Pierderea credinţei este un semn al venirii lui, spunea Sfântul Nil. Omul va pierde harul lui Dumnezeu primit la botez.

Nu vor mai fi conducători evlavioşi ai Bisericii și cât de trist va fi pentru creştini care își vor pierde credința complet, pentru că nu va mai fi nimeni care să-i îndrume.

Atunci ei vor pleca din lume spre locurile sfinte, ca să caute mângâiere duhovnicească pentru durerile lor, și peste tot vor fi numai dureri și necazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *