◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Mihaela Buzărnescu, meci dramatic în compania americancei Venus Williams! Cîrstea și Țig, intră în arenă astăzi la Wimbledon

Irina Begu s-a calificat în turul secund la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, competiție la care Simona Halep a anunțat că nu va evolua. Românca a învins-o pe Katie Volynets (SUA), scor 6-4, 7-5.

Venită din calificări, Monica Niculescu a cedat fără drept de apel în fața favoritei numărul doi, Aryna Sabalenka, 1-6, 4-6. Mihaela Buzărnescu nu a reușit să o învingă pe Venus Williams. Fostul lider mondial s-a impus după două ore și 40 de minute, scor 7-5, 4-6, 6-3.

Programul jucătoarelor din România la Wimbledon

UPDATE 29.06 – ora 15:50 – Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Venus Williams, în primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, 5-7, 6-4, 3-6. Alte două românce vor mai evolua astăzi pe iarba londoneză. Sorana Cîrstea o va întâlni pe Samantha Murray Sharan (226 WTA), iar Patricia Țig (62 WTA) se va duela cu Daria Kasatkina (34 WTA / favorită 31). Ambele partide vor începe în jurul orei 20:00.

UPDATE 22:30 – Irina Begu este în turul secund al turneului de Grand Slam de la Wimbledon! Românca a revenit superb în actul secund, pe care l-a câștigat cu 7-5, după ce a fost condusă cu 4-1. În runda următoare, Begu se va duela cu învingătoarea dintre Varvara Gracheva și Petra Martic.

Venită din calificări, Monica Niculescu (193 WTA) va avea un duel de foc cu bielorusa Aryna Sabalenka (4 WTA), în jurul orei 15:00. Eleva lui Călin Ciorbagiu a întâlnit-o o singură dată pe Sabalenka, în primul tur de la Shenzhen 2017, pe hard, înclinându-se, scor 4-6, 4-6.

Tot azi, în jurul ore 15:00, Irina Begu (79 WTA) va juca la All England Club împotriva americancei Katie Volynets (200 WTA, 19 ani). Bucureșteanca pregătită de Victor Crivoi și sportiva născută în California nu s-au întâlnit până acum în circuitul WTA.

Buzărnescu vs Venus Williams, în jurul orei 19:00 

Mihaela Buzărnescu (161 WTA) are un meci greu în această seară (ora 19:00) împotriva fostului lider mondial Venus Williams (112 WTA), cvintuplă campioană la turneul pe iarbă (2000, 2001, 2005, 2007 și 2008).

Ajunsă la 41 de ani, Venus a jucat în carieră un singur meci cu Miki, în primul tur de la Australian Open 2019, când s-a impus după un meci de trei seturi, scor 6-7(3), 7-6 (3), 6-2.

Mâine, în a doua zi de la Wimbledon, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Samantha Murray Sharan (226 WTA), Patricia Țig (62 WTA) se va duela cu Daria Kasatkina (34 WTA / favorită 31), iar Ana Bogdan (92 WTA) va avea un meci greu, cu finalista de la Paris, Anastasia Pavyluchenkova (19 WTA).

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon

Campioană en-titre la Wimbledon, Simona Halep a anunțat vineri că nu va participa la ediția din acest an.

”Cu tristețe anunț că mă retrag de la acestă ediție a turneului de la Wimbledon din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. 

Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată și onorată să revin pe teren ca deținătoare a trofeului.

Din păcate, corpul meu nu a cooperat și trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor. Recunosc că sunt foarte dezamăgită din cauza acestei situații. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. Simona Halep a ratat și Roland Garros din cauza aceleiași accidentări) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât și ca sportiv. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere și pentru susținere ”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *