default-logo

Program unicat de jurnalism, la Scottsdale Community College

Semestrul de toamnă la Scottsdale Community College, din Arizona, SUA, începe pe 20 august.
Este momentul ideal pentru studenții de toate vârstele să se înscrie la un program unic de formare la locul de muncă pentru jurnaliști.
JRN 210, News and Media Production, deslușește toate abilitățile de care reporterii vor avea nevoie pentru o carieră în jurnalism, în timp ce merg la școală. Studenții participă la câteva săptămâni de pregătire intensivă nu numai în scrierea de știri, ci și în tehnicile de producție audio și video, de care vor avea nevoie pentru a-și asigura succesul în industrie.
După ce perioada de formare s-a încheiat, toată lumea devine parte dintr-o redacție funcțională și este eligibilă pentru a crea conținut pentru site-ul de știri digital, condus de studenți, scris de studenți, nevalleynews.org.
Reporterii sunt încurajați să-și urmeze pasiunile în timp ce lucrează în mediul ales de ei. Fie că se dovedește a fi scris, fotojurnalism, podcasting sau video, JRN 210 oferă o șansă în plus participanților de a obține locuri de muncă după absolvire.
Odată implicați, majoritatea studenților rămân în program mai multe semestre, lărgindu-şi seturile de abilități și exersând lucrurile pe care le-au învățat în timp ce fac contacte pentru viitor.
Reporterii pot câștiga, de asemenea, o experiență valoroasă, profitând de numeroasele oportunități de stagiu cu unele dintre cele mai populare organizații din Arizona. (redacția UZPR)

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*