default-logo

UZPR în Spania: “Noche Temática Intercultural”

Posted On 30 aug. 2019
By :
Tag:

In cadrul întâlnirilor “Noche Temática Intercultural” realizate in colaborare cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Publicația Certitudinea, evenimente ce se desfășoară în fiecare sâmbătă din săptămână începând cu luna septembrie, în data de 14 septembrie 2019 de la ora 20.00, va fi alături de comunitate română ”elejidese” dar și de publicul larg în cadrul Centro Cultural Romanați , poetul COSTINEL LUNGU, autor român stabilit in Spania in localitatea Herencia, provincia Ciudad Real.

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati .

Costinel LUNGU, poet român, născut la data de 17 ianuarie 1977, în localitatea Corabia (fostul județ Romanați, azi, județul Olt) . Din 2006 este stabilit în Spania în localitatea Herencia, provincia Ciudad Real, unde duce în continuare o activitate literară intensă. A debutat cu volumul de poezii „Buchete de vise” apărut în februarie 2019 la editura „Vital Prevent Edit” din Dragoești, Dolj (editor: Daniela Tiger). A publicat în antologia „Desprimăvărarea cuvântului” la editura „eCreator” din Baia Mare (editor Ioan Romeo Roșiianu). Publică versuri la diverse cenacluri online. Membru ASARS (Asociația Scriitorilor șI Artiștilor Români din Spania) din aprilie 2019; participă la întrunirile cenaclului ASARS. Recent este admin. la revista culturală ARMONII CULTURALE, condusă de George Stroia, in care publică periodic. În curs de publicare volumul „Dalia” (poezie contemporană) care va apărea în această toamnă.

 

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*