◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Simona Halep – Irina Begu 6-3, 6-4. „Simo” e în turul 3 la Roland Garros, după un meci superb și 8-0 la „directe” cu Irina

Simona Halep – Irina Begu 6-4, 6-3, în turul 2 la Roland Garros

Campioana din 2018 a început „vijelios” meciul și a făcut imediat break, iar după câteva minute avea deja 3-0. Irina a mai echilibrat puțin partida, însă Simo a făcut din nou break și apoi a încheiat primul set cu 6-3, după ce adversara sa a făcut o greșeală neforțată și a trimis în fileu.

Setul secund a fost mai echilibrat, cel puțin în prima jumătate, iar Simona a excelat exact la capitolul unde Begu stătea de obicei mai bine, adică la primul serviciu, unde a avut un procentaj de 80 la sută, în comparație cu Begu, care a avut 66 la sută.

De altfel, Simona a stat bine și pe al doilea serviciu, cu cifre mult mai bune decît ale Irinei, 74 la sută față de 51. Ceea ce a făcut însă diferența au fost breakurile, 4 la număr, pe care le-a câștigat Simona, din 10 șanse avute, în timp ce Irina le-a fructificat pe cele două de care a dispus.

Erorile neforțate i-au dat din nou bătăi de cap Irinei, care a făcut un număr mai mult decât dublu de astfel de erori față de Simo.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *