◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Cel mai mare campion de sumo din istorie se retrage după mai mult de o mie de victorii

Hakuho, cel care este considerat a fi cel mai important campion de sumo din istorie, și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă, anunță BBC.

Sportivul, acum în vârstă de 36 de ani, a ajuns în Japonia, din Mongolia, la vârsta de 15 ani și a câștigat în această perioadă mai multe titluri decât orice alt jucător din istoria acestui sport.  Hakunho a fost deranjat în ultima perioadă de o accidentare persistentă la genunchi și a fost supus unei operații la începutul acestui an.

În luna noiembrie a anului trecut a primit un avertisment de la Consiliul de Deliberare Yokozuna, care a spus că orice neprezentare a sa la viitoarele turnee i-ar putea obliga să-l retragă automat din activitate.

S-a întors în competiție și după ce a câștigat al 45-lea turneu, în iulie, luptătorul a declarat că starea sa fizică nu este bună și că se va gândi cu atenție la cariera sa.

Hakuho a obținut cetățenia japoneză în 2019, ceea ce îi oferă dreptul de a conduce propriul său club de luptători, în viitor. El a spus că antrenarea noilor luptătorilor ar fi un mod prin care își arată recunoștința față de acest sport.

Este cunoscut pentru stilul său divers de atac și a fost creditat că a adus un public nou în acest sport.

g4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *